Hayırlı olsun, olur öyle genelde yaptıkları işin arkasında duruyorlar. Banada 2 sene yıpranmama garantisi verdiler. Herhangi bir dikiş yada deri sorununda sorgusuz halledeceklerini söyledir.
Printable View
güzel olmuş gerçekten nazar değmesin... yarın kısmetse tekrar bir punto alıyorum izmir den bakalım kısmetse ona da aynı işlemi düşünüyorum....
güle güle kullan arkadaşım... tekrar MAŞALLAH....
Harika olmuşşş Helalll..
Güle güle kullan Kaan :)
Hayırlı olsun güzel olmuş Bende vites körugü ve kapı yüzlerini bordo deri yaptırmayı düşünüyorum. Kapı yüzleri çabuk kirleniyor
Eyvallah :)
saolasın Engin :)
Eyvallah. Kapı döşemelerini deri değilde Alcantra kaplatın daha güzel olur. Göğüslükle aynı renkte. Deri çok hoş durmayabilir ama tabi zevk meselesi ben öyle beğeniyorum derseniz bana laf düşmez :)
Eyvallah. Kapı döşemelerini deri değilde Alcantra kaplatın daha güzel olur. Göğüslükle aynı renkte. Deri çok hoş durmayabilir ama tabi zevk meselesi ben öyle beğeniyorum derseniz bana laf düşmez :)[/QUOTE]
estağfurullah:) ya o malzeme nubuk tarzı birşey değilmi. Aslında güzel Olur ancak açık renk olacağı için o da kirlenecektir. Temiz birşey olsun diye deri yi tercih ettim
Güzel olmuş ustanın ellerine sağlık.
Bence vites mandalını iptal ettirip biraz kısaltırsan 10 numara olur..
estağfurullah:) ya o malzeme nubuk tarzı birşey değilmi. Aslında güzel Olur ancak açık renk olacağı için o da kirlenecektir. Temiz birşey olsun diye deri yi tercih ettim[/QUOTE]
Evet işte benim gösterge panelini kaplattığım malzeme. Kir konusunda birşey diyemem ama görsellik olarak şahane duracağından eminim :)
Öyle bir işlem zor gibi geri vites için gerekli oluyor o mandal :) Kişisel yaşamımda geri vitesim olmaz ama trafikte araçta mecbur geri vites lazım oluyor :D
Evet işte benim gösterge panelini kaplattığım malzeme. Kir konusunda birşey diyemem ama görsellik olarak şahane duracağından eminim :)
Öyle bir işlem zor gibi geri vites için gerekli oluyor o mandal :) Kişisel yaşamımda geri vitesim olmaz ama trafikte araçta mecbur geri vites lazım oluyor :D[/QUOTE]
Ben de eski stilo'cu olduğumdan oldum olası hem mandallı hem uzun olan vitesleri sevmemişimdir.
Zamanında Maslak Sanayi'de kestirmiştim ve mandalı iptal edip geri vitesi normal olarak kullandım..
Bende memnun değilim mandaldan ama maalesef orjinallik dışı hareketlere karşıyım :D
güle güle kullanın. benim aracında önceki sahibi vitesi aynen sizinki gibi yapmış.direksiyon ve vitesin dikiş renkleride aynı .d
çok güzel ve orjinal durmuşş maşallah kazasız belasız ellerinize sağlık
konuyu hortlatıyorum kusurma bakmayın öncelikle
bende geçenlerde bravo satın almıştım takip eden dostlarım varsa bilirler
benim de en acilinden değişmesi gereken bir direksiyon kaplamam ve vites topuzum var adam resmen bant çekmiş üzerine minibüsçülerin yaptığı şekilde
bu konuda istanbul için de bana yardımcı olacak veyahut bu konuda gidebileceğim iyi bir usta var mıdır
tabikide istediğim orjinaline en yakın olması
Selamün Aleyküm Hocam Bunun Masrafı Ne Kadar OLdu acaba ?
Kusura bakmayin mesaji yeni gordum. Direksiyon+Vitez topuzu 180tl.
Sabah 10'da verip oglen 13.30 gibi teslim aliyorsun arabayi.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi