alpcak Nickli Üyeden Alıntı
sağ önden gelen bu ses benim aldığımdan beri vardı ve servisi ikna edemedim. beni bişi yok diye gönderdiler..ama geçen hafta başka bir serviste derdimi anlattım, sesi duydular ve askı rotu mudur askı rotil midir oyle bir parçayı değiştirdiklerini söylediler...ses büyük oranda azaldı ama hala arasıra geliyor.
bugün tekrar götüreceğim servise..
ayrıca dün sandıklıda benzin aldım, aracı çalıştırmak için kontak çevirdim ama abs, direksiyon, airbag ikaz ışıkları sönmedi, airbag failure yazdı, gösterde tablsounda sadece benzin ibresi çalışıyordu..yani gaz veriyorsun, devir göstergesinde tık yok..yol yardımı aradım, afyon merkezdeki bi servise yönlendirdiler ama maalesef servisin eletronik beyin kontrolü yaptıkları cihaz (examiner diyorlar sanırım) çalışmıyordu (((..nasıl bir yol yardım anlamadım..adamların ayağına ben gittim ve cihazları çalışmıyor...o zaman bu şekilde kütahyaya kadar idare edeyim diye ayrıldım ama fiat acil çağrı merkezi bana ne derse beğenirsniz.."siz kendi iradenizle, sorumluluğunuzla servisten ayrılmışsınız"...ne yapsaydım..çalışmayan examiner için ağıt mı yakacaktık...tobe tobe...
bunun yeri değildi ama maalesef aracımdan aaşırı derece soğudum..7 ayda 7000 km de yaşanmadık problemim kalmadı..ve satmayı düşünüyorum..ama tabi öncesinde beni tatmin edecek bir üst düzey fiat yetkilisi ile görüşeceğim,haber bekliyorum..tatmin olmazsam elimin ulaştığı her yere (tüketici mahkemesi, internet siteleri vs.) şikayet edeceğim..