GP51 Nickli Üyeden Alıntı
tayfun bey ben yapılmadı demedi ve yapıldıda demiyorum. yapan varsa yapanın ayıbıdır sözümü 3. kere yazıyorum. ayrıca bu şekilde Türkiye nin itibarı falan kalmadı. Bazı kuluplerde nedense kendini kurtarma peşinde. vay biz avrupaya gidemez isek ne olacakmış v.s. bize 8 yıl ceza verilirse...
"UEFA'NIN BLÖFÜNÜ GÖREMEDİLER"
"UEFA, TFF'nin Fenerbahçe'yi Avrupa'dan erken men ettiğini düşünüyor" şeklinde bomba bir açıklama yapan Kısmet Erkiner, ayrıca "Türkiye'nin Avrupa Kupaları'ndan 8 yıl men cezası alması söz konusu değil. TFF, UEFA'nın bu blöfünü göremedi" dedi.
"TFF, DAMAT FERİT HÜKÜMETİ GİBİ"
"UEFA'ya yaranmak mecburiyetinde değiliz" diyen Erkiner "Ben bu TFF yönetimini 1. Dünya Savaşı'ndaki Damat Ferit hükümetine benzetiyorum" ifadesini kullandı.
"herşey tamam da Fenerbahçe gibi saygın bir kulübün başkanının o insanların adı ile yanyana geçmesi neden ve başkanın o adamlarla ne işi var? bu soruya birtürlü cevap veremiyorlar.. "
sözünle sen kesin hüküm veriyorsun... biraz objektif olalım olamıyorsak bırakın herkez işine baksın...
"Ünlü hukukçu, mahkemenin aldığı ‘şüpheli maçları izleme kararını’ ise en can alıcı nokta olarak gördü. Erkiner “Olması gereken buydu. Biz en başından beri ‘Şike sahada yapılır’ diyorduk. Şikeye, sahaya bakılarak karar verilir.Hakem ve gözlemci raporları da incelenebilir” diye konuştu. Bilirkişi oluşturulabileceğini ifade etti. "