cam filminden ceza yedim söktürmem için 7 gün süre verdiler. söktükten sonra da arabanın resimlerini çekip trafik tescile göstermem gerekiyormuş. eğer filmleri sökmezsem bağlayacaklarmış. sökmeyip bağlatmamam için ne yapmam gerekiyor bilen varmı
Printable View
cam filminden ceza yedim söktürmem için 7 gün süre verdiler. söktükten sonra da arabanın resimlerini çekip trafik tescile göstermem gerekiyormuş. eğer filmleri sökmezsem bağlayacaklarmış. sökmeyip bağlatmamam için ne yapmam gerekiyor bilen varmı
aracında kaç numara film var ? ön camdada varmı ?
Önleri söküp arkaları bırakacaksın. Yasak bişey kullanıyosun hala yasak peşindesin bazen türk milletini anlamıyorum bi bildikleri varki bu yasayı uyguluyolar. cam filmde kaza anında camı kıramıyorlar ve sürücü gözükmüyor güvenlikaçısından son derece tehlikeli aslında
bi poşet parçasını mı sökemiyorlar hayret
Cami kiramamalari bana pek mantikli gelmedi acikcasi ama iceriyi gorememe olayi dogru. Bi yasa uygulaniyorsa herkese uygulanmali eger ki adam kayiriyorlarsa arkadasin olaydan bi kacar yol dusunmesi gayet normal bence.
Film cam kaza esnasında kırılmıyor yanı olumsuz olaylarda mecvur kalınıyor camları kırmaya ve kırılmıyor tuzla buz olup o film denen yapışkanın üstünde kalıyor ve kalıp gibidonup kalıyor o şekilde bunun videosunu izlemiştim.
Ayrıcamadem çıplak gibi hissediyorsun arabanı bağlatıcan ozaman mantıklı bişey olsa insanları giydirelim deselerdi fabrika çıkışlı 4 cam kapkar çıkardı
kimsenin bişeyi sökemediği yokki anlamadım
kardeşim ben çıplak hissetme olayını kendi adıma söyledim bütün insanlara mal etmeye gerek yok bunu, o yüzden fabrikanın bütün insanları giydirmek için 4 camı kapkara araba üretmesine gerek yok ben kendi adıma konuşuyorum
film konusunda kesin bir kanun çıkarsalarda ona göre millet tedbirini alsa keşke. Yeri geliyor 1 numara film bile söktürüyorlar. Ama trafikde 3 numara kapkara arabalar görüyorum birsürü. Hatta ön camda olanlar bile var epey. Trafik polisleri tipe bakıp keyfe keder söktürüyor sanki :) Bende taktırmak istiyorum ama kararsız kaldım.
ben şahsen photoshoplu fotolar gönderirm:D bi daha nerden görckler feyyaz kardesm
kardesm benim aracın her camında film var..2 kere ceza yazmışlar habermz yok..trafikten mendi benim araç..tanıdık sayesnde kaldırdık valla.bilgisayardan sildiler olayı:D
tanıdık trafik takipçi varsa halleder feyyaz
aynn kanka..arabada valide oluyor.başkaları oluyor..milletin bakması pek hoş değil..ayrıca arabayı gösteren cam filmi:D
geçmiş olsun kardeşim. birdaha yaptırıcaksan heyet raporlu göz kusuru ayarlaman işini çözer. yapan biliyorum güneş alerjisi diye alınan bir heyet raporu alırsan göm 3 numara filmi ön cam dahil kimse bişi diyemez :)
bunu öğrendiğimz iyi oldu teşekkürler bilgi için:) çözüm bulundu
dediğin gibi polis bir arkadaşım var, trafikte tanıdıkları varmış bakalım haber gönderdik hayırlısı
aynen ya içerinin gözükmesi hiç hoş olmuyo
tamam o zaman pazartesi ilk iş o raporu almak tabi verirlerse
Kanka yapma yaa nerde yakalandın?
kardeşim biraz abartmıyor musun?..arabada valideye başkasına bakacak değil milletin işi gücü yok senin arabayı mı dikizleyecekler.
keyfi bir şey de geç bu kadar savunma yapmana gerek yok kimse karışamaz senin keyfine. daha doğrusu biz karışamayız polisi bilmem :)... bırak millet ne düşünürse ne derse desin.
abartma yok. hiç kırmızı ışıkta durmadınz heralde..rahatsz olmasak yazmayız..
Benim anlamadığım siyah cam serken siyah cam filmi niye değil ? İkiside içindeki kişiyi görmeyi engelliyo?
Ayrıca benim güneşe karşı alerjim var diyelim siyah filmde güneşi engelliyo. Şimdi ben siyah cam filmi çektirip araba kullanamıcakmıyım yani ? :)
Oğlum üzüldüm valla yaa bende çok tırsıyorum yakalanıcam diye.Arkadaşım 2 numara filmli twingoyla maltepe sahilde yakalandı.Ona da bi hafta süre verdiler ama söktürmedi.Henüz yakalanmadıda.Söktürmeden halledebilirsen haberim olsun onada bi ayar çekelim..Adam yakalandığından beri sahil yolunu kullanmamaya çalışıyodum sende yakalandıysan harbi adamlar sahilde avlanıyo demektir..Bi arkadaşımda sağ şeritten yavaş yavaş giderken sahilde küçükyalıda arkasından gelip durdurmuş ceza yazmış.Kartalda 9 palmiyelerin orda radar olan ..
kanka o mavi i diyosun onlar fena ceza yağdırıyor. aslında birazda ben kaşındım yunus cepte millet sıfır çiziyodu polis dağılın dedi dağılmadık sonra geldi senmisin dağılmayan filmlerden yazdı allahtan öndeki zımbırtıyı görmedi. bakalım arkadaş haber vericek sökmeden cezayı ödeyip sistemden bir kere cam filminden ceza yemiştir ibaresini kaldırabilirsek sorun olmaz bidaha ceza yersem onuda öder aynı şekilde geçiştiririm ama bakalım yapabilirsek
insan arabanın içine neden bakar?
1- hırsızlık yapmak için
2- dikkat çekici bir şey gördüğü için...
mesela afacan bir bebek..:)
bebek var v.b. şeyler desen anlarımda valide var demek ne demek yavvv...:)) kusura bakmada çoook garibime gitti..:)
Geçmiş olsun panpss
Forumda "cam filmi yedim" konusu düzenli aralıklarla açılmaya başlandı Bazı arkadaşlar neden ısrar ediyor Film yasak Kaç numara olduğu önemli değil Önü arkası sağı solu üstü altı farketmiyor Cam filmi yasak "Bana kesiliyorsa diğerlerine de kesilsin" gibi cümleler doğru değil Yasak olan bir durum başkası da yapınca yasak olmaktan çıkmaz
Bu başlık altında yapılan yorumlarda bir gelişme olmuş Önceleri böyle başlık altında "ben hiç yakalanmadım, yakalansam da kimse bana ceza yazamaz, polisle arayı iyi tutun şöyle deyin yazmaz, böyle deyin yazmaz, şu numara yasak değil diye polisi uyarın" vb. cümleler artık azaldı
Başlığı açan arkadaş gelince Sökmeden üzerindeki tedbiri kaldırabilirsin Söktüm demek senin beyanındır fakat ister söktür ister söktürme aynı cezayı tekrar yediğin zaman aracın için bir daha süre vermez direk bağlarlar Ayrıca 2. yakalanmanda sökmende seni kurtarmaz muayeneye girmek zorunda kalırsın
Filmsiz araca binmeye alışın Yok ısrar edecekseniz de görevini yapan polise kızmayın
Aynı şey benimde başıma geldi alibeyköde cam filminden ceza kesip 7 gün filmleri sökmemi istediler yoksa araba ilk çevirmede bağlanır dediler bende söktüm filmleri gayrettepe trafik tescile onaylattım sorun kalmadı.
emniyettte filan br tane tanıdık trafik polisi oldgu takdirde cezayı ödedikten sonra gidip trafik meninin kaldırabiliyorsun ama o cezayı ödemeden birsey yapamazsın 15 gün içinde ödediğinde ceza değişmediyse 104 tl olarak ödeyceksin:)
tandık sayesnde filmlerle birlkte emnytte gittik trafk meni'ni o sekilde kaldırtmıştık.Arabanın fotosu derseler ki illa araba değilde o zmn işin dahada kolay:D orjinal bi puntoya senin plakayı koy :D fotograf o kadar basitt:)
üzüldün feyyaz beni 2 sefer çevirdiler biraz agladım biraz yalvardım saldilar ama 3 de affetmezler gibi gözüküyor araç cok önemli araç dikkat çektigi için polisin direk kucagına geliyor sıradan olsa hiç bakmıyorlar ben cok çektim sanada geçmiş olsun