aynn kanka..arabada valide oluyor.başkaları oluyor..milletin bakması pek hoş değil..ayrıca arabayı gösteren cam filmi![]()
aynn kanka..arabada valide oluyor.başkaları oluyor..milletin bakması pek hoş değil..ayrıca arabayı gösteren cam filmi![]()
kardeşim biraz abartmıyor musun?..arabada valideye başkasına bakacak değil milletin işi gücü yok senin arabayı mı dikizleyecekler.
keyfi bir şey de geç bu kadar savunma yapmana gerek yok kimse karışamaz senin keyfine. daha doğrusu biz karışamayız polisi bilmem... bırak millet ne düşünürse ne derse desin.
insan arabanın içine neden bakar?
1- hırsızlık yapmak için
2- dikkat çekici bir şey gördüğü için...
mesela afacan bir bebek..
bebek var v.b. şeyler desen anlarımda valide var demek ne demek yavvv...) kusura bakmada çoook garibime gitti..
![]()
çok mu komik? gerçekten forumun tadı kaçıyor..daha önce söylediler inanmamştm da bu son yazılarda anladm..biz burda samimiyete güvenerek bişyler yazıyoruz..bi olay yaşadık ki oyle yazdık.kaç yıldır forumda üyeyim daha 1 kişiyle tartışmam olmadı .eğer çok komikse özelden mesaj atın size nasıl bakılırmış anlatim..
komik demedim ki, söylediklerini saçma buldum sadece.. madem öyle bir sorunun var bence perde yaptır.. ceza da yemezsin.. istediğin zaman takar çıkartırsın yolcuna göre.. ayrıca ceza da yemezsin.. şahsen ben öyle yaptırmayı düşünüyorum..ve sana söyliimm koyu renk filmli camlar daha çok dikkat çekiyor.. en azından polisler açısından..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri