1.3 75'lik puntomla , volkwgaen caddy ile kapışmaya kalktım, ve rahat 2 boy fark yedim.Sanırım bu motoru gözümde fazla büyütmüşüm;(
Printable View
1.3 75'lik puntomla , volkwgaen caddy ile kapışmaya kalktım, ve rahat 2 boy fark yedim.Sanırım bu motoru gözümde fazla büyütmüşüm;(
punto 1 ve 2. vitesde çok kötü ya kalkışta pasif kalıyor . Pederin 91 brodway ile kalkışta puntoyu geçeceğime iddaya girerim :)
yenı nesıl mıydı barı caddy... eskıler 1.9 uzak durulmalı:) yenıler 1.6
ara hızlanma ve 0-100 göre sizin yenmeniz gerekirdi ama birçok sebebide olabilir motorunuz açıkmı? onda yazılım varmı? daha birçok şey
1.9 CADDYNİN DEĞERLERİ:
Hızlanma
0-50 km/s : 4.3 sn
0-100 km/s : 14.0 sn
0-130 km/s : 24.8 sn
Eh 1.9 tdi olsun o kadar :D
Valla dikkat edin kapışırken, ben de şaşırdım, bir şeye benzetemiyordum bu caddyleri yada ben arabamı çok sevdiğimden gözümde büyütmüş de olabilirim:D
ben aynı duruma bende venga varken dusmustum bı uzun sase transıtle:) 128 ps venga ıle yanından gecerken gazladı bırazcık meret asıldım asıldım yok.... ısıktada sordum cıplı ve 250 ps mıs...TRANSIT:)
Bi araba 10 saniyede nasıl 100 den 130 a çıkar bence çok fazla saniye 1.9 motor üstelik
bunlar normal şöförlerle ölçülecek şeyler değil acemi değil tabi bu profesyonel şoförler bile zaten bunun için yarışıyor aynı arabaları hangisi daha hızlı sürecek yani demek istediğim ben arkadaşlla birçok kez aynı arabalarla denedim çok değişik sonuçlar çıktı örnek olarak 1 saniye geride kalksan farkaçılıyor veya patinaja kalmamak lazım sonuçta veya vites atışların önemli iki şoförde aynı şekilde kalkamaz ben onu demek istedim yoksa acemi aklımın ucundan geçmez :)
Birde Puntoma binerken har nekadar kendime her seferinde kimseye uymayıp, gazlamıcam diye söy versem de dayanamıyorum, basıyorum gitsin, uslu uslu kullanmak varken , acayip bir duygu.Hız başka bir şey.
ısıklarda mesela telefonumla oynuyordum ısıgı kacırdım, yada gözümü günes aldı göremedim tripleri iyi oluyor karızmayı çizdirmiyorsun... adam benım 407 nın yanına yanasıyor super b tdı ıle.... benımkı 1.6 110 ps 240 tork o 1.9 tork bg hak getıre .... neden kapısayım kı .... o kalkıyor gıdıyor... bende acıyorum radyoyu:)
benimde güzel anım var :) böyle geri sayan ışıklarda bekliyorum müzik son ses arkadaşlar var honda geldi vtec :) adam gaz veriyor yer yerinden sallanıyor onunda arabada birileri var bende gencim ya hemen gaza geldim ışık yandı adam roket gibi fırladı ben daha fırlayamadan tabi bulunduğum yerde ışıklı kavşak ben kalkana kadar o fırlayınca kavşağa giriverdim bir tur atım tekrar çıktım aynı yola :D devam ettim
yanlış aracı kapıştırmışın ;) verin bana fıat stılo, o zaman beni kedi kesmez getirin pasatı derim. yer uçağı,yol tutuşu,konforu,hızı,atikliği daha neler neler. bir kere stılo yu kullandım mı bağımlılık yapıyo inan. gaz pedalına bastığınızda topuklarınızdaki gücü direkt his ediyorsunuz. kullanmayın sakın alışkanlık yapıyor. hatta ben sürdükten sonra benim punto bana oyuncak gibi geldi sanki gitmiyor hissi verdi
benim arkadaşımda 1.9 tdi caddy vardı. ve deli kullanırdı. 7 dinde dua ettiriyordu acaip atak bir arabaydı.sattı volvo s40 aldı o etkiyi yaratmadı :D
Ticarileri küçümsemeyin,hele birde yazılım varsa hiç küçüksemeyin derim...:)
Vidyodaki araç bana ait,1465 kg boş ağırlığı,depo dolu ve 2 kişi ile deneme yapmıştık,bir daha da vidyo çekerek kalkış denemesi yapmadım,giderken basmak daha iyi oluyor...:)
Vidyo çekim tarihinde araç 4000 kilometredeydi,şimdi 40.000 km oldu ve daha atak...
2009 Kangoo0 100 km https://www.renaultfanclub.com - YouTube
sen daha bir şey görmemişsin
sakın transporterla felan kalkayım deme
hepten aklını alır
cady yine bir derece =))))
Caddy 1.9lar çok seridir. Hele DSG şanzımanlılar daha bi seri. 1.3'ün pek şansı yok 1.9 TDI'a karşı..