Arkadaşlar her yada geç araç değişimi yapılıyor bu bağlamda Grande Punto / Evo araçlarımızdan sonra almak istediğiniz araç
hangisi ? neden ? niçin?
Arkadaşlar her yada geç araç değişimi yapılıyor bu bağlamda Grande Punto / Evo araçlarımızdan sonra almak istediğiniz araç
hangisi ? neden ? niçin?
seat ibiza yada woswagen golf. yani tsi motor ve 7 ileri dsg şanzuman
güzel bi iş bulayım mezun olunca,scirocco tek hayalim
guilietta inşallah.
Planlarda bi aksilik olmazsa seneye TTS istiyorum insallah..
Mazda 3 eski kasa :)
https://img2.netcarshow.com/Mazda-3_...llpaper_26.jpg
Opel Insignia 2.0CDTI Ecotec 160HP Cosmo ama sittimsene param yetmez sanırım.. :(
Forumdaki her üye gönlünden kopan meblağı özelden göndereceğim banka hesabına 3üne 5ine bakmadan (ağaların eli tutulmaz 10TL gönderseniz yeter) gönderilseniz kalanı ben tamamlarım...
Hepinizi çok çok I Love You
puntomun kredisi bitsin biter bitmez 1.6 mjet 120 bg sport style beyaz otomatik skydome lu brova alacağım nedeni yav arabayı görür görmez eriyorum resmen gözüm başa araba görmüyor valla.
Guilietta 1.6 JTD , rengide beyaz yada vişne çürüğü kırmızı olucak seneye öyle bi niyetimiz var kısmet :)
Nasip kısmetse seneye aracımı takasa kullanıcam en fazla 15000 kmde olmus olur zaten..Yerine kesin bir şekilde Alfa Romeo 159 JTDI alıcam..nedeni ise konfor,hız,kalite ve yakıtın yine dizel olması...
ford focus 2009 ve sonrası (çocuk olunca :) )
nedeni : 2 kişinin girip yatabileceği bagajı ve babamda olduğundan abartısız UÇAK KOKPİTİ gibi olan sürücü mahali için
chevrolet cruze hb beyaz 1,6 124 bg aşığım o arabaya :)
Suzuki GSX-R 600 2009 :)
askerden sonra scirocco yada mito net :D
Okul bitene kadar grande punto daha sonra babamın yapacağı torpile göre scirocco , peugeot rcz ya da bmw z4 ... Yalnız puntomu satmam :)
astra j sedanı bekliyorum. 2013 de 1.6 cdti motor opelin gundeminde ogrendigim kadarıyla. cosmo astra j sedan olmazsada 1.6 cdti edition insignia'da is gorur :)
160 hp scirocco 200 hp rcz...
Ayrıca bmw r1200 gs adventure ya da r 1200 rt her zaman önceliğimdir ondan sonra diğerleri gelir :)
A3;)
peugeot RCZ forever
Piyango çıkarsa
1 fiat bravo
2 guiletta
3 volvo s40
4 Ford focus hb
5 bmw 320
6 Bir tanede kenarda dodge viper dursun
Sebeb Hepsi beyaz cam tavan puntomuda satmam
Piyango cikmazssa yapcak bisi yok puntoya dewam
Sent my iPhone using
piyangodan para cıkarsa challenger ve italyadan abarth evo
kendi çabamla hayalim guiletta
BMW E90 3.16,3.18,3.20 yada E92 coupe benzin param olursa 3.25 veya impreza stı :hmm::-(
ferrari italia 458 inş yılbaşından sonra benim
Alfa Romeo Guilietta...
Hangi motora ve donanıma paramız yeterse artık...
bende gene bi italyan alacağım kesin :)
donanım ve modele hangisi paramız yeterse artık...
Mercedes E sınıfı
guiletta yada scirocco :) evo nun borcu bitecek araçlar biraz ucuzlucak ondan sonra :D
En çok istediğimden sıralama olarak
1.Giulietta
2.Scirocco
3.Ds4
4.Astra
5.Bravo
:)
Ben puntomdan memnunum uzun süre daha kullanıcam insallah. Hibrit teknolojisi bu hızla ilerlemeye devam ederse, bir sonraki arabamın markasını bilemem ama hibrit olacağına kesin gözüyle bakıyorum. Haa bi de milli piyango yılbaşı çekilişi var elbette. Tutarsa C220 CDI :)
grand picasso, grand scenis, pejo 5008, ford c max...vs
MPV tarzı araç ları çok beğeniyorum ve kullanışlı buluyorum.
servis ağının yaygınlıı ve tecrübeleri sebebi ile grand scenic olacak sanırım.
Guiletta çok hoşuma gidiyor. 2012 honda civic hb de çok güzel olmuş. Dizel motoruyla uygun fiyatı olursa alınabilecek araçlar arasına girer.
Sent my MT11i using
Skoda octavıa 1.6 TDI Elegance-Opel ınsıgnıa-Citroen C5
Herkes bayağı bir yukarıdan gitmiş ama ben Evo mu sattıktan sonra alacağım araba fiat panda 1.2 Dynamic kırmızısından yarı otomatik 3 kişilk bir aileye yeter herhalde ...
Ya bu öyle bir araç ki inanın bundan daha kıymetli bir araç yoktur bence. en düşük vergi diliminde, seleflerine göre daha az yakıyor daha performanslı bakımları daha az masraflı yani b segmentinde hemen hemen en geniş iç hacim... Hangisini sayayım tamam eksileri de var ama otomobil fiyatları uçtu gitti elimizdeki araçlar nimet gibi...
fiat linea 1.3 mtj emotion kısmet olursa. sebebi sedan olması, daha pahalı ve silindir hacmi yüksek bi araca gereksiz vergi, yüksek fiyat ve fazla yakıt parası vermek istemeyişim. benim için en önemlisi verginin düşük olması çünkü karşılığını alamayacağım ve alamadığım vergileri devlete ödemek is te mi yo rum....