aman tüp taktırma
bmw 1.16 veya audi a3 opel astra 2010 ve sonrası inşallah seneye hayalim gerçekleşicek:=)
c5 cruze dizel veya gullietta offf seçmek zor ama çeyrek bilete şans gülerse :)) land discovery td5
Giulietta
Eklenti 17473
.
önce bravo sonra guiletta :)
bende sırayla gıdıyorum hepsının tadına baka baka...2005 eskı kasa punto ıle basladım 2009 grande punto oldu sonra evo aldım ve onuda sattım sımdı bravo alcam daha sonra guıletta...bırden tepeye cıkmak ıstemıyorum yawas yawas :))))
Param olursa Alfa MiTo Quadrifoglio Verde;
Cok param olursa Alfa 4C :)
Sent my GT-I9100
520d olsa yo demem:)
Sent my iPhone using
grande puntodan sonra mazda 3 2005 dynamic a/t sedan aldım bundan sonra sanırım yine mazda 3 ımpressive a/.t olur :))
focus 3 düşünüyorum ciddi ciddi... ama para yok...
fıstık yeşili scricco ya da 3,30 ci tek kapı hasta işiiiiine devam ya da gtc astra istiyom :)
VW Polo GTI 1,4 lt TSI 180 PS Tiptronik DSG
Nedenine gelince fire motorun performansından memnun olmamam ve içimde ukde kalan polo sevdamdan :)
Vw Golf 1.4. TSI Ocaktan sonra inşallah
en sporundan bi a5 gider :)
eğer evomun dualogic vitesnden memnun kalırsam 0-1 yaş arası maksimum 6000-7000 km de tertemiz bir bravo.ama kesinlikle 0 ına para vermem....
benim arabanın kredisi bittiğinde de birkaç yıl daha kullanmak istiyorum, aracı bir de borçsuz kullanalım rahat edim bari zaten dizel seviyorum da hemen başka araba borcuna girmem sanırım ama olursa ileride toyota corolla dizel veya hyundai accent blue dizel isterim
Planlar değişti sanırım 1 ay sonra falan 2003- 2004 model cooper gelecek
Bütceme göre hayalimm kismetse ; sirocco
italyan olsun geleneği bozmayayım diye önce alfa sonra ferrari :)
valla ben daha 3-4 sene puntoya binicem keyifli keyifli daha sonra param olursa alacağım araç ta budur
https://image.motortrend.com/f/roadt...erior_view.jpg
https://www.modpark.com/resimler/1-r...kage-376-2.jpg
focusss hb 2009 ve üstü
a3 sportback 1.4 tsı 125 hp stronic
fiat bravo 1.6 mjt 120 beygir skydome+beyaz+spor paket veya bmw 1.16i ışık paketli beyaz sunrooflu 116 beygir..hayal değil inşallah bi iki seneye olcak
fiat kategorisinde bravo, fiat dışı ise megane 3 yada a3
İlk once motosikletimi aprillia srv 850 ile degistirecegim sonra da Evo mu Giuletta ile.
ben 1 hafta 2003 model orjinal 90.000 km de garaj arabası olan cooper kullandım inanın çok sert bir araç özellikle direksiyon puntodan sonra kütük gibi geldi , yere çok yakın olması sorun yaratıyor , bendeki 1.6 90 hp di vitesleri çok uzun 1 de 70 km , 2 de 120 km , 3 te 150 km yi geçiyordu , alt devirlerde pek iş yok ama devirlenincede bir canavara dönüşüyor haliyle tüketim tavan yapıyor :)
tam genç işi gözlerin üzerinde olması güzel :D arkaya kimse oturmucaksa yaşına uygun bir araç :) cooper alıcaksan daha yeni modellerine bakmanı öneririm ;)
Mito :)
Sent my iPhone using
Arkadaşlar her yada geç araç değişimi yapılıyor bu bağlamda Grande Punto / Evo araçlarımızdan sonra almak istediğiniz araç
tabiki bravo
1.subaru wrx sti s206
2.mıtsubıshı evolution lx
marka buyuk ıhtımalle ford olur ama olmasada kesın 120 hp uzerı trıptonic sedan olacak :)
ilk fırsatta citroen c5 :)
punto 1.6 multijet
fiat 500 abarth aLırım hiç düşünmeden :D getirmesseLer s2k aLırım :D
rocco R
bmw 1.20 dizel