Audi ve Doğuş oto rezilliği
Bu konuyu daha önce bir kaç başlıkta yazmıştım ama artık iş iyice yılan hikayesine döndü herkes görsün diye ayrı bi konuda anlatmak istedim.
dayım 2007 temmuzda a6 almıştı araç ilk günden beri problemliydi. başlangıçta yakıt kaynaklı denildi ücretle yapıldı. çözülmeyince servis masrafları iade edildi daha sonra yazılım sorunlu denildi ancak oda çözüm olmadı. Araç değişim talebi reddedildi. Bu sırada dayım almanyayada mail attı ancak servise başvurun dışında bir cevap gelmedi.
Ayrıca bu sırada çoktan dava açılmıştı, mahkeme aracın misli ile değiştirilmesine karar verdi. Doğuş oto temyize gitti üst mahkemede kararı onadı.
Ancak dert bitmedi, aracın alındığı bayii Ersoy Oto nun bayiiliği audi tarafından iptal edildiği için araç veremeyeceklerini söylediler. Doğuş ise işi tamamen kelime oyununa vurdu.(şirket adı farklılığı nedeniyle sorumluluk kabul etmediler(avukatında hatası var))
Artık iş icra yoluyla araba yerine para alımına dönücek ancak audinin ve doğuş otonun ciddiyetsizliği burda bitmiyor.
geçen hafta audiye tekrar mail atmıştık dayımla, dün cevap geldi. özetle doğuş otoyla görüştük siz tavsiyelerimize rağmen servise başvurmamışsınız. aracınızı servise getirin tamir edelim tarzında bir cevap geldi... elimizde aracın misli ile değiştirilme kararı olmasına rağmen.
her zaman söyledim her arabada her üründe sorun çıkabilir önemli olan firmanın buna karşı tutumu/çözüm yoludur.
fiat bile audiden daha başarılı bence bu konuda...