-
Grande Punto fotoğrafları
-
-
7. fotoğraf çok güzelmiş...:)
-
dehşet fotolar.. paylaşım için sağol... ikinci resimdeki puntoda sticker var.. güzel duruyor...
bunlardan bir tanesi benim olsa ne güzel olurdu...
Yeşil olan şahane...
-
hepsi tek kapı bayıldım yaaa
-
-
bwnim dikkatimi new orleans mavısı fk nın sıyah gunduz farlı aracın far fiskiyesi dikktimi çekti çok sık olmuş bencee
-
abidik kubidik olmuşlar bu araca sadelik daha çok yakışıyor bir kaç tanesi hariç pek beğenmedim diyebilirim :)
-
-
tek kapı güzelliği ve hakettiği değer :)
-
-
Selam arkadaslar ben forma yeni üye oldum cünkü yeni punto sahibi oldum:kicking0:. Izmirde elektronik isi ile ugrasiyorum led sistemleri ile ilgili. Aracima led tasarimlari dusunuyorum. Daha onceden yapan varsa bana biraz yardimci olabilirmi yani farkli fikirleri olan.Simdiden cok tesekkurler...
-
Resimler süper hocam çok teşekkürler...
-
-
Alıntı:
Du Hast Nickli Üyeden Alıntı
zaten türkiyede var abi forumdada 4-5 kişide var savagı-leon48 vs.. :)
-
Alıntı:
StrawBeeRy Nickli Üyeden Alıntı
zaten türkiyede var abi forumdada 4-5 kişide var savagı-leon48 vs.. :)
şimdi fark ettim
alttaki ledler beni bozar
bu farın crome olanı ve altında led olmayanı olsa mükemmel olurdu
-
Alıntı:
şimdi fark ettim
neden abi? istersen ledleri kullanmassın sana kalmış birşey iki kabloya bakar :)
-
Alıntı:
blue_35 Nickli Üyeden Alıntı
Selam arkadaslar ben forma yeni üye oldum cünkü yeni punto sahibi oldum:kicking0:. Izmirde elektronik isi ile ugrasiyorum led sistemleri ile ilgili. Aracima led tasarimlari dusunuyorum. Daha onceden yapan varsa bana biraz yardimci olabilirmi yani farkli fikirleri olan.Simdiden cok tesekkurler...
hocam yapta ben de yaptırayım sana bende İzmir'denim :D
-
Erdi paylaşım için sağol. Bayıldım bunlara ancak DA 161 NP'ye bittim.
Alıntı:
blue_35 Nickli Üyeden Alıntı
Aramıza hoşgeldin öncelikle hemşerim. Adını yazarsan sana hitap etmekte zorlanmayız. Tanışma bölümünden kendi tanıtırsan diğer arkadaşlarımızda seni tanıma fırsatı bulur. Ayrıca; aşağıdaki linkte led uygulamaları hakkında bilgi sahibi olabilirsin. Hüseyin arkadaşımız ile temasa geçersen yardımcı olacaktır.
https://forum.grandepuntotr.com/gors...-kampanya.html
-
erdi güzel paylaşım sağol
arada bir tane hıyar var ön tarafa audi amblemi yapmış arkadaş yuhhh
-
Aynen katılıyorum Çoşkun abi okadar para harca ama audi görünümü ver
Onun dışında hepsi güzel 3Kapı forever:)
-
Alıntı:
GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı
erdi güzel paylaşım sağol
arada bir tane hıyar var ön tarafa audi amblemi yapmış arkadaş yuhhh
::):gun_band:
-
Alıntı:
şimdi fark ettim
o farin chrome olani da var, ama siyah tabanli cok daha hos duruyor
https://www.streetcar.dk/images/show/212913.jpg
-
Fena değiller,eyvallah Erdi...
-
Çoşkun ve erdem tam ben yazacaktım sizi okudum hangi gerizekali yapabilirki , o kadar masrafa git audi al o zaman sevmedim ..
-
-
kendini audi zannedene bende taktım sahibi gurbetçi bir türk olabilir :D :D
-
Alıntı:
fawori Nickli Üyeden Alıntı
hocam yapta ben de yaptırayım sana bende İzmir'denim :D
ben de izmirdeyim düşünüyorum yaptırmayı yeni honda civic'lerde fabrika çıkışlı olan iç tavan led leri gibi yaptırmak istiyorum