Merhaba arkadaşlar, eibach ( aybah :D ) 5cm yay alıp aracıma takmak istiyorum, uygun fiyatla satmak isteyen olursa almaya hazırım.
Teşekkürler
Printable View
Merhaba arkadaşlar, eibach ( aybah :D ) 5cm yay alıp aracıma takmak istiyorum, uygun fiyatla satmak isteyen olursa almaya hazırım.
Teşekkürler
Romeo_er nickli arkadaşımız da bir takım mevcut iletişime geçersen yardımcı olacaktır sana.
valla hr 5 lik var bende de yeni 1 ay oldu takalı o kadar memnunum ki basıklığı ve konforundan sakın başka marka bakma =)
merte bakma sen,aslında bana da bakma, bu konuda en tecrübeli ertuğ her ikisinin de 5 liğini kullandı,o da hr diyodu.Hr güzel düşürür ve 5 kişi bile sürtmez,açıkcası konforu beni o kadar da rahatsız etmedi.
Bende düşünüyorum ama 15 lik jant var 4-5 kisi bindiğinde surter diye korkuyorum.
Ayrıca eibach mı hr mı benimde kafam karışık herkez eibach diyor dur bakalım ne olacak
bende HR kullanıyorum canerde eibach var. HR çok zıplatıyo ya yerim yere basmasını. bikaç milimin lafı olmaz. ben konforu seviyorum Eibach al Hr diil :D
istediğin helezonları bulunca orjinal helezonları ne edeceksin?
banada orjinal helezonlar lazım :)
15 jantta sürtmez araba. Genelde 17 18 sürtme yapıyor. Ben satışa baltalamak istemem yay hakkında yorum yapmıyorum. H&R da Eibachta güzel yaylardır. Denemek lazım ikisinide.
abi orjileri satarım valla napcam ki onları. bi bulalımda yayları
ok bulunca - alınca satmaya kararlanınca msj beklerim
acelem yok..
bu arada benimde elimde wongland 30mm alfa romeo 147 2004 ve üstü için spor yaylar var sadece3000km kullanıldı .. (bu arada aileni bindiriryorsan arabana hiç bulaşma spor helezon işine, her zıplamada, titremede bune biçim araba deyip senide arabandan soğuturlar :)
yayları buldum ama, 205/50/16 ile gider mi 5cm lik yaylar acaba. birde amortisörde herhangi bir değişikliğe gerek kalmaz değil mi.
ver abi ver 16 bende kullandım 5 cm de sürtmedi 17 jantla gene sürtmez sürterse arkada 2 kişi varken çukurlardan biraz hızlı geçersen o zaman sürter o kadar onada zamanla alışırsın zaten :)
hacı lastik girmez di mi davlumbazın içine, lastikle çamurluk arasında 1 - 2 cm falan kalsın istiyorum. :)
tam istediğin gibi olur abi :)
ikisinide kulladım H&R yi tercih et derim
güncel
varmı kart ile satan 5 lik? karar verdim bende alıcam
bu arada dizel olanlaramı bakmamız lazım benzinli olanlaramı ?
reisbu benim ilanım. kendi çöplüğüne git :D
şaka tabi :) benzinli motoru daha hafif olyormuş, eğer dizel araca benzinliler için üretilen yaylardan kullanırsak ön taraf daha güzel oturuyormuş. (benimde tercihim o yüzden benzinli yaylarından) benzinli araçlara da kesinlikle benzinli alıyoruz, benzinli araca dizel uygularsak vaadedilen kadar düşmüyo.
demek ki neymiş;
dizel araçlarımıza bulabilirsek benzinliler için üretilen yaylardan, bulamıyorsak dizel yaylarından takıyormuşsuz.
benzinli araçlarımızada sadece benzinli yaylarından takıyormuşuz.
ben buldum bi tane ama burun kıvırdı, kargoya verecek kimsesi yokmuş. kısmet abi. birde Coil-Ex diye bir marka var 45mm alçalma sağlıormuş 240 lira yazmışlar. "0" fiyatı tabiki. kalitesi nasıl acaba. özellkleri aşşağıya yazdım.
· Öne çıkan özellik :
· Türkiye deki en yumuşak helezon sistemi
· Ürün Özellikleri :
· Net 45/45 mm düşürme özelliği
· Üstün yumuşak özellik
· Hafifçe Düşük Alçaltma (SLD - Slightly Lower Drop) ile daha az hissedilir sürtünme
· 5 yıl garanti
· Yol tutuşundaki üstün tavır
· Daha iyi sürüş kalitesi
· Aracınızı daha iyi kullanma, idare ve kontrol edebilme kabiliyeti
· Aracınızın marka ve modeline göre testten geçirilmiş olup ürün aracınıza tam uyumluluk göstermektedir.
hahahaha çok güldüldün beni Erhan yaa :)
Abi kusuruma bakma vallahi bir heyecanla yazıvermişim: )
bunu araştırdığın iyi olmuş valla dizel ile benzinli arasındaki farkı merak ediyordum.
kısaca ne oluyormuş? dizel araca benzinli yay takılıyormuş :)
bu bahsettiğin markaya bence bakma abi. Genelleme olarka hr ve eibach kullanıyor herkes. Bende bunlardan şaşmıycam. Sonuçta tehlikeli bir olay. 2. elini kartla bulana kadar dvm aramaya :)
şimdi...
ya senin ilanına ortak olurum hr 5 lik yay bulurum buradan
yada :gunsmilie::gunsmilie::gunsmilie::gunsmilie:
artık hikaye sende sert çocuk :whistlin:
buluruz abi ama coil-ex araştırdım biraz çok memnun millet. fiyatıda uygun aslında bi denemek lazım, ya da mert süpriz yapıp çıkıp gelcek bize akıl vercek. gelse bari.
mertttttt
coil-ex yorumlarını bekliyoruz :)
dedim ama ben dimi :)
Erhan ne yaptın aldınmı yayları ?
yok abi bekliyoz, "0" alamam, ikinci el bekliyorum. biraz zor çıkacak gibi ama beklicez ya da coil-ex alıcaz.
edit: yoğun araştırmalar sonucu bir tane buldum. akşam satış gerçekleşecek inş...
ne buldun ? 5lik yaymı buldun ?
bu arada 17 kyowa jant aldım hafta sonu heralde taktırıcam taktırırken yaylarıda almış olsaydım iyi olurdu ama gidipte coil-ex almak istemiyorum. :S işin içinden çıkamadım bir türlü
birde panjur olayı var tabi
https://forum.grandepuntotr.com/gorsel-modifikasyon/24595-panjur-logo-iptali.html
bu adresteki gibi çelik macunu yapayim dedim ama bizim ızgaralar daha ince araları acaba celik macunu tutarmı karar veremedim.,
kurtulmak istiyorum artık şu stock görüntüden :)
aslında petek şeklinde de yapabilirim ama nasıl montajını yapıcam kavrayamadım bir türlü.
petek panjur burada petekler var bakalım ne yapıcam
benim yaptığım panjuru gördün m? hem gönderdiğin likdekilerde gayet basit be abi. yan sanayi panjur 30tl diyodu biri, 2 tane al, birini sana birini bana yapayım :D ( uyanık mıyım neyim :D )
yok görmedim seninkini resmini koyacaktında koymadın daha :)
ama sen arka tarafı kesmeden yapmışsın anladığım kadarıyla
https://img703.imageshack.us/img703/...0320111366.jpg
Uploaded ImageShack.us
https://img827.imageshack.us/img827/...0320111364.jpg
Uploaded ImageShack.us
https://img858.imageshack.us/img858/...0320111365.jpg
Uploaded ImageShack.us
göreceğin gibi yakından çekilmiş fotoda biraz belli oluyor ama orjinal panjuru harcamak istemedim. bir de göryosun değil mi ne kadar yüksek atıyo araba, yay takınca incek çnş.
evet abi çok yüksek gerçekten benimkide bölyle valla. şimdi 17 leri takınca dahada yüksek duracak sanırım aralar dahada açılacak :S
bu teli nasıl tutturdun ızgaraya ?
tamam. şimdi ben diyorum ki ızgaranın iç kısımlarını kesersem teli nasıl monte edebilrim panjurun dış çerçevesine ? böylelikle oturtup çıkartmalı yapmış olurum. Orjinale dönemk istersemde alırım bir tane 5-60 tl ye olur biter. Yan sanayi orjinal gibi ızgara bulsam 20-30 tl ye alıp onda yapıcam ama bulamadım bir türlü
şimdi anladım dıoğru diyorsun kelepçelemek için orjinal panjurda 1 er cm bırakayim sonra bıraktığım yerlere kelepçe atarım.süper mantık eyw. peki kelepçeler görünmüyormu dılşarıdan? sonuçta petekten geçiriyorsun kelepçeyi ?
birde bu kelepçelerin fotosu motosu varmı? onlarıdamı bahausdan aldın ?
tel ızgaranın orada oldugunu bilmiyordum akşama bir bakayim hangi bölümde bunlar ? daha önce tekzenden bakmıştım bulamamıştım
valla hatırlamıyorum ki hangi bölümde olduğunu, ama bahçe bölümünde bi kaç çeşit plastik ızgara daha var, rengi önemli değil boyanabiliyor. kelepçeler elektrikçiden aldım paketi 2,5 tl içinde 100 tane var. bauhausda pahalı oluyo öyle ıvır zıvırlar. hangi bauhasua bakıcaksın?