varmı kart ile satan 5 lik? karar verdim bende alıcam
bu arada dizel olanlaramı bakmamız lazım benzinli olanlaramı ?
varmı kart ile satan 5 lik? karar verdim bende alıcam
bu arada dizel olanlaramı bakmamız lazım benzinli olanlaramı ?
reisbu benim ilanım. kendi çöplüğüne git![]()
şaka tabibenzinli motoru daha hafif olyormuş, eğer dizel araca benzinliler için üretilen yaylardan kullanırsak ön taraf daha güzel oturuyormuş. (benimde tercihim o yüzden benzinli yaylarından) benzinli araçlara da kesinlikle benzinli alıyoruz, benzinli araca dizel uygularsak vaadedilen kadar düşmüyo.
demek ki neymiş;
dizel araçlarımıza bulabilirsek benzinliler için üretilen yaylardan, bulamıyorsak dizel yaylarından takıyormuşsuz.
benzinli araçlarımızada sadece benzinli yaylarından takıyormuşuz.
ben buldum bi tane ama burun kıvırdı, kargoya verecek kimsesi yokmuş. kısmet abi. birde Coil-Ex diye bir marka var 45mm alçalma sağlıormuş 240 lira yazmışlar. "0" fiyatı tabiki. kalitesi nasıl acaba. özellkleri aşşağıya yazdım.
· Öne çıkan özellik :
· Türkiye deki en yumuşak helezon sistemi
· Ürün Özellikleri :
· Net 45/45 mm düşürme özelliği
· Üstün yumuşak özellik
· Hafifçe Düşük Alçaltma (SLD - Slightly Lower Drop) ile daha az hissedilir sürtünme
· 5 yıl garanti
· Yol tutuşundaki üstün tavır
· Daha iyi sürüş kalitesi
· Aracınızı daha iyi kullanma, idare ve kontrol edebilme kabiliyeti
· Aracınızın marka ve modeline göre testten geçirilmiş olup ürün aracınıza tam uyumluluk göstermektedir.
hahahaha çok güldüldün beni Erhan yaa
Abi kusuruma bakma vallahi bir heyecanla yazıvermişim: )
bunu araştırdığın iyi olmuş valla dizel ile benzinli arasındaki farkı merak ediyordum.
kısaca ne oluyormuş? dizel araca benzinli yay takılıyormuş
bu bahsettiğin markaya bence bakma abi. Genelleme olarka hr ve eibach kullanıyor herkes. Bende bunlardan şaşmıycam. Sonuçta tehlikeli bir olay. 2. elini kartla bulana kadar dvm aramaya
şimdi...
ya senin ilanına ortak olurum hr 5 lik yay bulurum buradan
yada
artık hikaye sende sert çocuk![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri