arkadaslar istanbul bulusması ayarlıyalım ben tanımıyorum kimseyi tanışmak isterim
Printable View
arkadaslar istanbul bulusması ayarlıyalım ben tanımıyorum kimseyi tanışmak isterim
olur olur yalnız beylikdüzü avcılar olacaksa ben yokum arkadaş :)
süper olur valla tam destekk..
VooDoo sizin mahallede buluşalım... Sana bayaa yakın olur nedersin??? :D:D Bakın arkadaşlar kardeşlerim bu buluşmalar gönül işidir yürek işidir dostluktur muhabbettir... Bu işe gönül vermiş insanlar olarak Eskişehirlere İzmirlere Ankaralara bile gidildi... Şimdi siz diyosunuzki orası olursa ben yokum arkadaş bizim evin orda çok güzel yerler var... Böyle bir zihniyet olmaz dostlarım...
evet arkadaslar ortak bir yer ayarlıyıp bulusabiliriz
Taksim uygun olur, ya da beşiktaşta falan. Ama otopark'ı geniş olan bir yer olmalı ve herkesin zevkine hitap eden. Yemek yenilecek mi?
ya fiat calısanlarıda gelebılıyormu bu bulusmaya:))))
gelebilir tabiki neden olmasın :)
fiat arabam yok baska marka aracım var:))sizlerin yanında olurmu ole ya:)ama gonulden fıata destek veren bırıyım..:))))bulusma ayarlayalıım gercekten.
güzel bir kahve toplantısı başlangıç için çok iyi olur. hatta fal bakmasını bilenler olursa daha bir güzel olur :)
var mı öyle yeteneği olanlar ??? :))
fal bakmasını bılıyoruz da çok kalabalık olursa onca kısıye fal bakılırsa wuu baya vaktımı alabılır:)))
o zaman isteyenler önceden rezervasyon yaptırsın :) 5 tane fal bakma limiti koy :) ilk ben varım :)
tamam ılk 5 kısıye fal bakılır:))
tamam bende varım :)
sson 3:)
yaz benide Gizem listeye :)
son 2 aklınızda tutun arkadaslar bulusmada ben hıcbırınızı tanımıyorummm fal dıyın anlarım ben:)))
Bu arada mekanı da söylesek :) merkez bir yer olsun. Taksim - Kadıköy - Beşiktaş falan. Ben bakırköyden gelcem ama olsun :)
sanırım banada yer kalmış hahaha
==:))taksım uskudar kadıkoy ortak yerler buralar deılmıdır:=)
Tabiki gizem hanım...
Fiata gönül veren herkezin başımızın üzerinde yeri var...
Bu arada kahve falı sırasına benide ekleyin :D:D:D
İstanbul buluşmaları aceleye gelmez arkadaşlar... Şuanda herkezin işleri malum artı istanbul buluşmasını organize eden İstanbul Grubu üyelerinden ve organizasyon sorumlumuz Platinum ile görüşüp güzel bir tarih belirlenir yer ile beraber ona göre plan proje çizilir...
konteyjan dolmuştur daha fal ayırttırmaları kapanmıştır arkadaşlar duyurulur:)))sizide yazdım.
bakırköy olsa :)))))
Bakırköy de nerde buluşma yapılıcak? Otopark sorununu nasıl çözmeyi düşünüyorsun kardeşim??
doğru o aklıma geldi ve vazgeçtim :)))))
üsküdar beşiktaş arası çok mu uzak?? :)
İstanbul hariyasına bir bak istersen... Arada sadece bir köprü var :D:D
Biz İstanbul buluşmalarını cumartesi akşamları yapıyoruz... Ve NEzih bir ortam otopark sorunu olmuyan bir yer seçiminde bulunuyoruz... Bence acele etmeyin... Zaten bu aralar havalar soğuk... İlk bahar hele bir gelsin güzel yerler buluruz... Hatta pazar gündüz daha güzel yeşillikli bir yerde toplanırız...
yapılır bi buluşma daha ya ne olacak bi şekilde geliriz.. aceleye lüzum yok :)
cumartesi geçmeye kalkılırsa en az 1 saatte varabilirsiniz derim size,bu uzaklıktan diil tamamiyle trafikten ötürü :)
merkezi yerlerde (kadıköy,taksim,beşiktaş,bakırköy gibi) buluşma baya sorun yaratabilir,park yerinden tutun da oraya ulaşıma kadar.Çünkü trafik çok fazla olacaktır ve çok fazla insan olacağı için etrafta zor olur.Bu nedenle biraz şehir dışı yerlerde ya da tenha olabilecek yerlerde yapılırsa güzel olur diye düşünmekteyim.Hatta öneri olarak Çamlıca diyorum,boğaz köprüsü manzaralı,otopark sorunu olmayan bir iki mekan var bildiğim,nargile de içilebilir istenirse.Umarım buluşmaya kadar iş ayarlanır da istanbul'a taşınmış olurum ve katılırım ;)
Aynen eceleye gerek yok...
Farukçum çakma cem yılmazım canım benim... Şu anadolu avrupa yakası mevzusunu bırakalım gerçekten... Tamam kendince haklısın köprü trafiği açısından peki avrupandan gelenler Çamlıccaya da köprüden gelmiyeceklermi? İstanbulun şu trafik sorunu deli ediyor zaten beni... İzmir Ankarada hiç böyle bir sorun olmuyor...
Ben bakırköy olsun demiyorum, sadece "otopark sorununu nasıl çözmeyi düşünüyorsun.." a cvp vermek istedim. Sadece otopark olarak tabi :)
Ataköy plus otoparkı (Ataköy)
Ataköy atrium otoparkı (Bakırköy'mü orası demeyin arasında 2,5 km oynuyor)
Galleria otoparkı (Bakırköy)
Marina otoparkı (Bakırköy)
Örnekler çoğaltılabilir dostlarım :)
Takıntıdan dolayı değil abicim tamamiyle aklıma gelen ilk yer olduğu için söyledim,tabi trafiği,gelişi gidişi hesap edilir,ortaya bir anket açılır herkes nereyi isterse orada bir buluşma ayarlanır :) sonuçta önerilerin sonu gelmez abi ;) benimki de böyle bir düşünceden dolayı çıkmış bir şey işte :)
Sağolasın Özer... Bende buraları düşündüm hatta carousell otoparkını yada capacity otoparkını ama sıkıntı olur diye bişey diyemedim...
İstinyePark'ın otopark'ı ücretsiz bu arada :)
+1000
Fatih Sultan Mehmet köprüsünün anadolu yakasından avrupa yakasına ilk çıkışından çıkıp (ARMUTLUNUN KARŞISI) kara yolları mah var SÜPER BOGAZ MANZARASI VAR park sorunu yok ayrıca İTÜ ,NÜN halka açık tesisi var orası olabilir