İstanbul hariyasına bir bak istersen... Arada sadece bir köprü var
Biz İstanbul buluşmalarını cumartesi akşamları yapıyoruz... Ve NEzih bir ortam otopark sorunu olmuyan bir yer seçiminde bulunuyoruz... Bence acele etmeyin... Zaten bu aralar havalar soğuk... İlk bahar hele bir gelsin güzel yerler buluruz... Hatta pazar gündüz daha güzel yeşillikli bir yerde toplanırız...
cumartesi geçmeye kalkılırsa en az 1 saatte varabilirsiniz derim size,bu uzaklıktan diil tamamiyle trafikten ötürü
merkezi yerlerde (kadıköy,taksim,beşiktaş,bakırköy gibi) buluşma baya sorun yaratabilir,park yerinden tutun da oraya ulaşıma kadar.Çünkü trafik çok fazla olacaktır ve çok fazla insan olacağı için etrafta zor olur.Bu nedenle biraz şehir dışı yerlerde ya da tenha olabilecek yerlerde yapılırsa güzel olur diye düşünmekteyim.Hatta öneri olarak Çamlıca diyorum,boğaz köprüsü manzaralı,otopark sorunu olmayan bir iki mekan var bildiğim,nargile de içilebilir istenirse.Umarım buluşmaya kadar iş ayarlanır da istanbul'a taşınmış olurum ve katılırım![]()
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
Farukçum çakma cem yılmazım canım benim... Şu anadolu avrupa yakası mevzusunu bırakalım gerçekten... Tamam kendince haklısın köprü trafiği açısından peki avrupandan gelenler Çamlıccaya da köprüden gelmiyeceklermi? İstanbulun şu trafik sorunu deli ediyor zaten beni... İzmir Ankarada hiç böyle bir sorun olmuyor...
Takıntıdan dolayı değil abicim tamamiyle aklıma gelen ilk yer olduğu için söyledim,tabi trafiği,gelişi gidişi hesap edilir,ortaya bir anket açılır herkes nereyi isterse orada bir buluşma ayarlanırsonuçta önerilerin sonu gelmez abi
benimki de böyle bir düşünceden dolayı çıkmış bir şey işte
![]()
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri