Herkese selamlar.
Bir Konya buluşması ayarlasak da Konya yolları araba mı görse ?
Printable View
Herkese selamlar.
Bir Konya buluşması ayarlasak da Konya yolları araba mı görse ?
Arabam olmasada katılırım ama katılım 2'yi geçmez demedi deme İbrahim :D
adem abi var birde... ama konuyu görmedi herhalde...
kenyaya çikartma iyi olabiler :D
şimdi gördüm konuyu iş yoğun olunca yeni konulara pek fazla bakamıyorum :S
tevfik 3 kişi buluşuruz heralde :D
mustafa sen ben :D
bulusmanin büyügü kücügü olmaz gönüller bir olsun :)
tevfik istersen konuyu toplantılar buluşmalar bölümüne aktaralım konya dışından katılmak isteyenlerde olursa gelsinler şeb-i aruz törenleri tarihine bişeyler ayarlarız il dışından gelenlerde olabilir..
benim yetkim yok yoksa ben taşırdım..... ya Yasemin yada Çoşkun abi görürse zaten taşır konuyu...
Şeb-i aruz törenleri sırasında bir organizasyon güzel olur şartlarım uyarsa aynen Ordayım.Aslen Hadim' liyim Baba ocağını da ziyaret etmiş olurum bu vesile...
Gurur amca lıste yapmaya baslayın o vakit...
tşkler gurur abi
katılım çok olabilir bu buluşmaya izmirden gelecek arkadaşlarda var :)
adem abiye pek bulasmayin dokundugu yeri kurutuyor :D
istiklal marşı mehmet akif ersoy'un cahil :D
odalar karışırsa yıkılır ortalık :D
3 - 5 farketmez abi. gönüller bir olsun. taoplantılar bölümünü atlamışım valla. ciddi bir rağbet olursa buluşabiliriz yaawww. çok zor gibime gelmiyor. hem konya araba görür, hemde gelenler misafir nasıl ağırlanır ona bakar.
o kadar zor ki.. herkese uygun bir zaman bulmak... ama önce bir tarih belirleminiz gerekir.. mesela 15.12.2010 diye ki herkes görüp okumalı işlerini ona göre ayarlamalı...
Uzman arkadaşa kulak verın.Eser kardesım bu ıslerın erbabı :)
Bu buluşma da hava da kalmaz insallah
Zaman - Mekan uyarsa ben de gelirim seve seve :)
Adem kardeşim valla hanımdan da onay çıktı.Şeb-i aruz törenlerine iştirak dahil güzel bir buluşma ayarla da bu işi ciddiyete kavuşturalım
buluşma fikri güzelde abiler zamanı biraz kışa gelmedimi yollar kış kıyamet tabii genede gel derseniz cıkıp gelicez :)
Aracım sonunda geldi. Cuma teslim alacağım inşaallah. Şahinle punto buluşmasına gelmezdim açıkçası :P ama zamanlamada sorun olmadıkça katılırım bende. Arkadaşların belirttiği gibi tarihi belirlemek lazım ve ortalık kar buz olmadan olsa tabi çok daha iyi olur özellikle il dışından katılacak arkadaşlar için.
Kar buz bize vız gelir gönüllerdeki sıcaklık tüm soğukları alt eder diyorum.İki günlük dünya imkanlar ölçüsünde güzel doldurmalı bu zamanı.Ölmiyecekmiyiz bea...:D:D:D
tamam gurur abi şeb-i aruz törenleri için buluşması için kollları sıvıyırom ben konya ekibiyle birlikte güzel bir organizasyon yapalım inş. :)
gündüz yollar temiz olur rahatça gelirsin eski kışlardan kalmadı zaten :)
mustafacım hayırlı olsun kazasız belasız inş. en kısa zamanda konya ekibi olarak bi toplanalım aralık buluşması içinde konuşmuş oluruz :)
çok doğru gurur abi dünya fani ölüm ani fırsatları değerlendirmek lazım :)
öleceksem kenya da ölmim :D
Teşekkürler Adem Abi. Bir haftasonu konya ekibi olarak görüşelim buluşma öncesi. Bildiğim kadarıyla üç kişiyiz zaten. Bir hafta sonu gerçekleştirelim en yakın zamandatabi size ve tevfik hocama da uyarsa.
Gurur abi sizler için uygun olduktan sonra bizim için sorun olmaz 50 km'cik merkez bizim ilçeye. Birtek gelemiş bayırımız var meshur :P :) yollarımız dümdüüz zaten.
23 ekim cumartesi akşam tarihi uyarsa size arkadaşlar buluşalım?
adem abi topla bakalım kenyayı :D:D:D
mert sende gel :D