hadi bakalım ilk buluşma olacak galiba konya da.. allah devamını getirsin... fotoları bekliyoruz..
Printable View
hadi bakalım ilk buluşma olacak galiba konya da.. allah devamını getirsin... fotoları bekliyoruz..
konyalılar bu cumartesi buluşalım dedik ama daha tık yok bugün perşembe yarın cuma :D
konyalilar firarda :D
nerdelerki :D
terk ettiler heralde memleketi :D
bi ben burdayım zaten :D
konya da bi punto sende var :D
yok yeni bir punto daha var rengi yeşil ama öyle böyle bir yeşil değil resimini çekecem forumda paylaşacam hastaneden bir doktor almış içler acısı :D
müslüman yeşilimi :D:D
Adem abi cumartesi akşamı için yer ve saat belirleyelim bana gündüzde uyar. Tevfik hocam katılabilecek mi bilmiyorum ama ben konyadayım cumartesi inşaallah.
Bu arada konya da epey punto var ama o bahsedilen yeşili görmedim :)
mustafa özelden sana tlf no gönderiyorum tevfik hoca daha yok ortalıkta yarına kadar çıkar heralde..
yarın akşam 19:00 saati uygunsa merama çıkarız tavusbabada otururuz
vay hadi hayırlısı foto çekmeyi unutmayın..
hadi bakalim keyifli buluşmalar :)
Eyvallah teşekkürler bende makine yok ama telden falan çekeriz artık. Tevfik hocamda foruma ugrayamadı ama mesajlardan görüp gelir umarım tavusbabaya.
23 ekim cumartesi akşam 19:00 da tavusbaba restorantdayız...
Hayırlı buluşmalar...
saat 16:30 oldu tık yok kimseden :D
son 2,5 saat
kenyalılar uyuyor abi :D
:D:D
İki kenyalıda olsa buluşmamızı gerçekleştirdik(birde arkadaşım kendisinide puntocu yapıcaz kısa zamanda) Adem abiye buradanda herşey için teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Muhhabet o kadar tatlıydıki saatten haberim bile olmadı her türk erkeği gibi memleketi bile kurtardık :P :) . Tekrar tekrar teşekkür ediyorum adem abiye ve bu imkanı sağladığı için gp foruma. bundan sonra da inşaallah fırsat buldukça görüşeceğiz. Ufakta olsa şirin ilçemizde de ağırlamak isterim adem abiyi ve katılabilecek diğer bütün arkadaşları. Adem abi birkaç foto çekmişti yarın pardon bugün :) ekler sanırım.
iki kenyalı bayaa kalabalıkmışsınız.. Neyse genede güzel geçtiğine sevindim bulaşmanızın...
Resimleri bekliyoruz...
ben teşekkür ederim mustafa seninle tanışmak şereftir benim için. işin doğrusunu söylemek gerekirse konya'da mustafa gibi değerli insanları bulmak zordur biraz fikirleri tarzı ile farklı bir insan saygı ve sevgilerimi sizlerin huzurundada belirtmek isterim..
gelmeen arkadaşlarında canları sağolsun gelemiyoruz diye haber vermelerini bekledik:S
resimlerden eksik var benim tlf hepsini kaydetmemiş heralde :D
güzel buluşma olmuş emeği geçenlere teşekkürler ilk başta 2 olur sonra 3,4,5 vsvs gider :)adem abi 2 kişilik zaten :D:D
ben 3 kişi bile olabilirim :D
hadi bakalım daha kalabalık buluşmalar düzenlenir inşallah... Adem abi ve Mustafa yüreklerinize sağlık... bu iş yürek işidir.
Güzel buluşma... Tebrikler...
ben arattırdım bir konu buldum ama buluşma olmamış
konya'da bir hareketlilik sağlayacaz inş.
enerji eksikliği var konyalı arkadaşlarda :D
enerji takviyesi lazım... :D:D
adem abi halleder ne de olsa 3 kişilik :D
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın demişlerdir ondan zehirlenmiştir :D
Ben teşekkür ederim abi. O şeref bana ait. Gerçekten çok memnun oldum tanıştığıma. Sayı meselesine gelince yelpaza genişler zamanla umarım. İlk veya değil bilmiyorum ama katılabilen katılamayan herkese teşekkürler. Foruma üye olurken böylesi organizasyonları olduğunu bilmiyordum açıkçası. Gp forumun artılarından biride bu bence. İmkanım olsa bütün buluşmalara katılmak isterim ama iş çok boş zamanım pek yok ama nasip diyelim. Herkese tekrar teşekkürler