Grande puntonun sağ arkasından gelen tuhaf gıcırtı sesi
1-) merhaba arkadaşlar 2.5 ay kadar önce küçükyalı birmottan 2011 sıfır GP aldım.Şimdilerde sağ arkadan bir gıcırtı sesi gelmeye başladı.Bu ses çok bozuk yollarda gelmiyor.Çok temiz düz yollardada gelmiyor.Yarı bozuk yarı temiz yollarda hafif bozuk yollarda yavaş giderken geliyor.Adeta bir vida gıcırtısı sesi gibi birşey.Bugün arabayı fiat yetkili servisi göztepeotoya götürdüm.Ustayla tecrübeye çıktık,oda duydu sesi arabayı kaldırdı bütün somunlarını sonuna kadar sıktı.Amortisör lastiklerine slikon spreyi sıktı falan ama gene geliyor ses.1 saat falan uğraştılar gene geliyor.Arabayı bırak parçalarını sökelim nereden geldiğini bulmaya çalışalım dedi.Ben henüz bırakmadım.Kurcalıycaklar onu bunu sölecekler korktum.Aranızda böyle bir sorun yaşayan oldumu = ?
2-) Birde fren pedalından sürtünme sesi gelmeye başladı.Frene basınca vuuuuuuuzsss diye bi ses geliyor.Kontak kapalıykende geliyor.Bu sorunuda yaşayan varmı.
3-( Az önce benzinciden benzin alırken ön sağ ve sol amartisör yaylarının ileriye doğru çaprazlama meyilli olduğunu gördüm.Sağ taraf daha fazla meyilli sol biraz daha az meyilli.Yamuk duruyolar yani.Bu normalmi ? gece saati park etmiş 2 puntoya baktım onlarda yoktu.Sanırım ben kafayu yemeye bşaladım.
keşke almasaydım bu arabayı.
Grande Puntonun Sağ Arkasından Gelen Tuhaf Gıcırtı sesi
kilidin geçtiği kanca gibi bişey var her iki tarafinada kumaşa benzer bir bant var ondan sar forumda vardı nasıl yapılacağı benimki boyle gecti
Grande Puntonun Sağ Arkasından Gelen Tuhaf Gıcırtı sesi
ses gicirti seklinde ve kasislerden yavaşça geçerken çıkıyorsa büyük ihtimalle kapılardan