merhaba bende yeni üye oldum
bugün bizde puntomuzu bayiden teslim alıcaz inşallah:fun:
Printable View
merhaba bende yeni üye oldum
bugün bizde puntomuzu bayiden teslim alıcaz inşallah:fun:
Hoşgeldiniz.Hayırlı olsun aracınız kazasız belasız sürüşler.
Hoşgeldiniz.Çok güzel bir heyecan,hayırlı olsun şimdiden.
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza beladan uzak tutsun sizi ve yeni aracınızı.
İlk fırsatta resimleri bekliyoruz :)
Hadi Gözünüz Aydın KAzasız Belasız Sürüşler...
kazasız belasız inşallah
sizin için saatler geçmiyordur
hadi hayırlısı olsun diyelim aramıza hoşgeldiniz
hayırlı uğurlu olsun.. hoşgeldin.... keyifli forumlar..
Herkese teşekkür ederim iyi dilekler için zaten dün akşam alacaktık kaskoyu yaptırmadığımız için bu akşama bıraktık geçmiyo gerçekten saatler 18,15 gibi orda oluruz inşallah :d
Offf Ne Kokar Şimdi O Sıfır Sıfırr Ufss :) O Kokuya Oldum Olası Hastayımdır. Gerçi Tüm Sıfır Araçlarımda 2 Ayda Kayboldu Ama :) :) Hadi Artık Bayi Teslimatına Bir 50 Tl Atarsınız Bu Kadar Heyecana Değer :)
Bende onu dedim eşime ne kadar vermek gerek acaba...? Bide tatlı aldım 1,5 kg :d
Hayırlı olsun kazasız belasız inşallahh :) hemen gidin bi çamura girin nazar değmesin :D
Neyse o zaman kurban kesin ama :)
Aramıza hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun, kazasız sürüşler, keyifli forumlar :)
Ben Bu Konularda Bayii Hiç Düşünmem Alabildiğim Kadar Herşeyi Alırım. yoksa Arabayı Teslim Almıorum Derim Gerekirse Surat Bile Yaaprım :) Sonuçta İstediklerimi Alırım. Kesinlikle Önce Size Bunları Verebiliriz Diğerleri Ücrete Tabi Derler Veya Elimizde Yok Çekerler. Hiç İnanmayın Israrcı Olun Kararlı Olursanız Vereceklerdir. Unutmayınki Aracı Teslim Aldığınız Andan İtibaren Muhatap Olacağınız Kişi Ve Kişiler Hemen Bayinin Arka Kısmındaki Servis Elemanları Olacaktır. Onun İçin Güleryüzlü Satış Elemanlarını Zorlayın. Hatta Oralarda Gözünüze Kestirdiğiniz Aksesuarlara Bile Göz Koyabilirsiniz :) :)
evet paspaslar orjinal bana verilen gri takımdı ama ben sadece bi tane aldım heyecandan unuttum 2.yi istemeyi. acele etmeyin aracın heryerini inceleyin elektrik aksamlarına kadar herseye bakın calısmayan bir seyler olmasın sonra basınız agrır.
Birde hangi bayiden aldınız arabayı.
Kazasız Sürüşler Güle Güle...
Ohh bayiler ne seviniyordur valla sizin gibilere baklava para ohh biz bi 20 sıkıştırdık hepsi o kadar zaten trafik setimide çalmışlardı :D Heyecan yapıpta bişler unutmayın (çantanızı , eşinizi ) :D:D:D:D
Hayırlı olsun, iyi günlerde kazasız belasız keyifli sürüşler.
Ayrıca hoşgeldin, keyifli forumlar....
Hoş geldin hayırlı olsun...
Gule gule kullan!
Hoşgeldin. Aracın hayırlı olsun..
Bahşiş faslı gelmişken söyleyim. Arabayı Ankara üstün otodan aldığımda arabanın kontrollerini yapıp teslim eden ustaya verdiğim bahşişi helal etmiyorum. Sebebi şu : Arabamı aldıktan sonra ertesi gün arabanın paspasının altında 5-6 tane civata uldum.İlk başta umursamadım. ancak bu yaz memlekette motoru açtığımda farkettimki motorla ön konsol arasındaki bazı yerlerin sıkma civataları takılmamış. Açıkta duruyor. 10 binde Müslüm beye gidince oralaraı taktırırım artık
Aracınız hayırlı olsun kazasız ve cezasız sürüşler dilerim. Aramıza hoş geldiniz..
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın kesinlikle hemen bir sağlam pasta cila yaptırın üzerindeki mumların ve koruyucu bantlarının izleri gitsin
herkese günaydın evoyu teslim aldık eşim para falanda vermedi o kadar baklava aldık dedi ben kötü hissettim ama neyse :( paspas konusunun olması çok iyi oldu burda çünkü diretip plastik paspas aldık burda konusu geçmese benim aklıma bile gelmezdi ama baya zorlandık :) camlara film çekmeyi düşünüyoduk ama ondan da vazgeçtik gayet güzel duruyo kliması falan süper çalışıyo direksiyonu yumuşatma olayıda harika ne diyim yaa sizinkiler gibi modifiye falan değil extra pakette almadık hiç ama ben arabama aşık oldum galiba :)
Emine hanım Güle güle kullanınız aracınızı :)
Yanlız Enişte duymasın arabanıza aşık olduğunuzu Allah muhafaza :))
Sade haliyle bile araçlarımız çok şık ve dikkat çekici. Sizi her şekilde rahat ettirecektir Eminim. İyi günlerde kullanmanız temennisi ile.
Tekrar hayırlı uğurlu olsun emine hanım :) Alışveriş fikride güzel ama kurbanın kanını bi arabanıza sürün derim ben...
Kesinlikle kendi başına bir yerlere gitmesine izin vermeyin :D:D:D:D Özellikle ilk zmanlar :D:D Ne fesatım pehhh :D
Aslında mantıklı ama bunun amacı kan akıtmak olsa gerek yoksa dağıtmak azmış çokmuş bişi fark etmez ;) yinede allah kabul etsin diyelim ..