GP lerimizin birbirlerini özlediğini düşünerek bir buluşma yapıyoruz..gelmek isteyenler ismini yazdırabilir
1-krakercocuk
2-jasmine
Printable View
GP lerimizin birbirlerini özlediğini düşünerek bir buluşma yapıyoruz..gelmek isteyenler ismini yazdırabilir
1-krakercocuk
2-jasmine
1-krakercocuk
2-jasmine
3- oto
Kıyak fikir.
Bir aksilik olmazsa bende katılmak isterim
Eeee hadiiiii. Nerde İzmir ekibi. Buluşma için can atanlar, konu açanlar, sitem edenler haydi bakalım pikniğe :) :)
ahhh.. izmir ahhh... ne güzel.. taşınacağım sonunda izmir e valla...
Gel gelll. Senin gibi aktif arkadaşlarımızı yanımızda da görmek isteriz. Bir hafta sonu gelecektin zaten çık işte buluşmaya gel Eser :) :)
Biz burdayız Beklerizzzzz :) :)
11 Temmuzda kuşadasında olucam... Puntişim olmuyacak yanımda ama... Benideeee alınnnnn :):)
Piknik nerede olucak......
bende aslen izmirliyim diye yalan söylesem pikniğe katılsam olurmuki :toot0000:
2 Alternatif olabilir Deniz.
1. Çiçekliköy (Ancak otopark için ciddi bir rakam alıyorlar)
2. Zeytinler çıkışı - Çeşme (Daha önce 4-5 kez piknik yapıldı. Gayet keyifli oldu)
Katılım durumuna göre karar vereceğiz.
Kapımız tüm arkadaşlarımıza açık, bekleriz buyrun gelin :)
Hey allahım bu aktiviteler ben izmirde çalıştığım dönemde olsaydı da o zaman arabam punto olsaydı ne vardı :D
Yaz tatilinizde gelin diye yapıyoruz işte. Çeşme havası aldıracağız size :) :)
Murat Foça tarafından bahsetmıstı daha once o taraflar olabılırmı pekı ?
bir manim olmazsa nerde olsa gelirim. çiçekli köye gitmedim. zeytinlere sayısız gittim. siz nereyi seçerseniz ben orda olmaya çalışacağım....
çiçekli köye gitmeyeli baya oldu....iş güç olmazsa bizde geliriz ....
gelecek ve belki gelecek olan üyeler yinede liste guncellemesi yaparsa iyi olur.saygılar
Düzenleyelim o halde listemizi,
01- Krakerçocuk
02- Jasmine
03- oto
04-
05-
atalay adaş mert puntoaz hepsiyle bi iletişine geçeyim
Ara iste gorev senin ;)
ya var ya moderatör çok uyanık birşey demicem :grup:
Bu birsey dememiş halin mı?
tamam ben hallederim izmirliler gelmezseniz puntonuzun citysi anladınız siz gelmeniz lazım bahane istemeyiz:)
şu an kesin birşey söyleyemiyorum haftaya belli olur sağlıcakla kalın
01- Krakerçocuk
02- Jasmine
03- oto
04- k@pl@n (kesin değil %90 :) )
05-
11 temmuzda kardeşim kpss'ye girecek, saçmasapan bi yer çıktı sınav yeri olarak, onu götürüp getirme durumu var. O nedenle listeye adımı yazmadım. Ama sanıyorum ki en kötü 2'den 3'ten sonra katılırım aranıza.
11 Temmuz Mangal & Piknik Buluşması katılım listesi
01- Krakerçocuk
02- Jasmine
03- oto
04- k@pl@n (kesin değil %90 :) )
05-
https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:...es/mangal1.jpg
heyoo ben geldim.
selamlar herkese..
ya arkadaşlar çok kötüsünüz en yoğun olacağımız haftada piknik olayını gündeme getirmişsiniz aşk olsun size ama yaa..
ya gelemezsek ne olacak?? bizim puntiş kardeşlerinden ayrı mı düşecek yani??
hımm.. bi hinlik düşünüp Merto yu kandırmak lazım.. gerçi o nereye olsa hop dedin mi gelir ya neyssse:)
bu arada şöyle güzel kahvaltı ile birleştirsek biz bu piknik olayını..
zeytinler tarafında olursa kaplan'lara gideriz cümbür cemaat:
abla zaten en önemli faktör olarak sizin düğün işini düşünerek, işden güçten katılamazsınız diye bu tarihi seçtik.yoksa daha ileri bi tarih düsünüyoduk..
çok problem olursa 25 temmuz sabahı erkenden kahvaltı, öğleden sonrada mangal yaparız :D :D :D :D :D
heee valla teşekkür ederiz.. çok iyi düşünmüşsünüz şekerim:)
evet kanka biz sizin evde yapmayı hatta düğünden sonra size gitmeyi planlıyorduk yakın ya nasılsa düğün yerine..
sabah da kahvaltı yapar, yola çıkarız dediydik amme...:rolleyes:
sevgili günlüğüm;
bugün 24 Temmuz 2010 iznimin ilk günü. yakın bir arkadaşın düğününe gittik. güzelce oynadık zıpladık içtik çoştuk. nasıl olsa 1 hafta çalışmıyacağım için düğünden sonra kuşadasına geçtim. yarın pazar ve kalamakide güzelce deniz sefası yapacağım. umarım kahvaltı için eve gelen gelinle damat çok vurmamışlardır kapıya. evde olmadığımızı çabuk anlarlar inşallah. Allah onlara bir ömür boyu mutluluk versin :D :D :D :D
Süpersiniz siz yaaa. Çok güldüm Allah sizide güldürsün emi :) :)
hani nerde bu izmirliler o kadar adam nereye kayboldu