nerhal61 Nickli Üyeden Alıntı
Evet 180 i 6000 devire dayanmadan görüyor. Çok zorlanırsa kadranının sonunu görmek mümkün diye düşünüyorm. Çünkü aynı yolda, araba 3000 km deyken 170 i görmüştüm geçememitim asla, 4500. km lerde ise 180 i gördüm. Aşırı hız ii değil ama bu sadece limitleri görmek icin bir deneme...Şirket araçlarıyla seyahatlerimde 200-220 leri gördügüm için kendi arabamla da yavaş gidemiyorum açıkcası...Herneyse...
Ben dualogicten cok memnunum, onun yeteneğini bilmek lazım memnuniyet için...Tam otomatik kullanmış biri sevmez dualogici ama bece ş.içi ve sade kullanımda çok başarılı. Ben e modunu kullanmamaya başladım artık. Hızla vites yükseltmesi çekişten düşürüyor. Ben herseyden öte bu e moduna takıldım. Ama senin sorun start stopa gelince...Daha önce de yazdım cok elzem bir özellik degil ama bana ayda 25-30 lira bırakıyor açıkcası.300-350 lira benzin masrafımı düşünürsek. Bildigim güzergahlarda s-s i kullanıyorum, ama zırt pırt durmalar, yokuslarda kullanmıyorum, anlattıklarını yaşamamak için...Ama yokuşlarda şöyle kullanabilirsin. Manuellerde nasıl bilmiyorum ama dualogicte, yokuş yukarı durdugunda s-s ile motor stop edince, tekrar hareket etmek icin ayagını frenden al ve tekrar bas, 1 sn bile sürmez, araç tekrar frenle biraz sarsılacak ama hillholderın devreye girmesi icin bu süre yetiyor. Yani hem yokusta hem de s-s kullanmış ve geri kaydırmadan kalkmış olursun.