Selamlar.Aracıma logosuz Panjur arıyorum 0 fiyatları bana biraz pahalı geldi açıkcası 0 olarak ucuza satan veya 2. el olarak satan varsa buraya yazarsa veya benimle irtibata geçerse sevinirim keyifli forumlar dilerim . :)
güncel
Printable View
Selamlar.Aracıma logosuz Panjur arıyorum 0 fiyatları bana biraz pahalı geldi açıkcası 0 olarak ucuza satan veya 2. el olarak satan varsa buraya yazarsa veya benimle irtibata geçerse sevinirim keyifli forumlar dilerim . :)
güncel
2 gün önce gitti valla 100 liraya..FK
Bulursan banada hbr ver .)
güncel arkadaşlar!
arkadaşlar bende orj alt üst panjur mevcut, krom panjur taktırdım çünki ;) ama aracımı satıcağım zaman satığım kişiye vericem :)
+++
Güncel
bulmak zor bauhausa git panjurunun ölçüsünde tel al onu panjur yerine oturacak şekilde ucunu penseyle kıvıra kıvıra kendin yapabilirsin alt üst panjuru sonra o panjurları sanayiye gidip içeriden vidalattırıp daha sağlam olmasını sağlayabilirsin hazır gitmişken boyatmayıda unutma tutsa tutsa herşey dahil 60 70 lira bişe tutar benden tavsiye
++++++++++++++ Bulamıcam galiba :)
+1 yapalım biz onu :)
FİAT GRANDE PUNTO FK LOGOSUZ PANJUR | Punto | ElifTuning.com |=
sitede havale ile 133TL, ister siseden isterse kartal'da dükkandan alabilrisiniz.
Ayrıca dükkana gitmeni tavsiye ederim envayi çeşit malzeme var..
Ben logosuz panjuru ertugdan almıştım. 100 tl ye. Aslında o tarz basit bir aksesuar için 150 tl hatta 100 tl bile cok cok fazla. Ama tabi ''zararın neresinden dönersen...'' misali 150 ye nazaran 100 tl yi de vermek zorunda kaldım:D
DİLERİM EN KIZA ZAMANDA CIKMA TEMİN EDERSİNİZ. SIFIRI GERCEKTEN GEREKSİZ PARA
Inşallah bulursuN KARDEŞİM
inşllah kardesm umudum yk ama :D
Olmazsa tel Gerelim Kanka:)
Valla ne yalan söyliyim telde fena durmuyor yani..
Kanka walla plastik daha çok hoşuma gidiyor ya ne yalan söyliyim :D
günceldir arkadaşlar .....
çağatay bu kadar istiyorsun madem neden 0 almayı düşünmüyorsun ?
facedeki fotoğraflarda logosu panjur takılı hala arıyonmu
o Photoshop mert :D
Orhan düşünüyorumda 150 tl çok deglmi bana çok geliyor açıkcası :S
hmm ne bilim altındaki yorumları okuyunca bir an gerçek sandım :D
ayıp ettin sağlam şopcuyuzdur :D plaka da war onuda sildim ordan
güncel bu arada....
aynen gördüm ama fena olmuş hayırlısı :)
bu panjur nerde satılıyorkı arkadaslar ıstanbulda satılan bır yer bılıyorsanız yardımcı olurmusunuz bıtanede bana lazımda
Logosuz panjur da güzel duruyor puntoda hiç düşünmeden al..yalnız aldıkdan sonra altdaki panjuruda siyah fıs fıs boyayla boyaki simsiyah olsun ön taraf folyoyud unutma beyaz punto için en önemlisi:)
Yaaaaaaw yokmu satan yeter tak etti artık millet :D:D:D
Panjurrrrrrrr istiyorum :D
Güncel !
güncell
Dostum elif tuning'te 138 tl eğer anadolu yakasındaysan site'de iletişm bölümünde kartal-atalar yazıyor direk ordan alabilirsin bende düşünüyorum....
bende baktım dün de kargoyla fln 150 ye patlıck kargo ücretsiz okudum ama doğrumu acaba avrupa yakasındayım ben
femoli abide ne kadarmış onda vardır kesin
yok heralde panjur onda
Mrb "ExTReMe" Aksaraya baktınmı ??? fiyatlar baya düşüktür orda piyasaya göre
merhabalar . sordum birkaç yere ancak krom fln gösterdiler napsam bilmiyorum elif tuningden mi alsam diye dusunuyorum
elif tuningten alıcan başka türlü bulamican ama şimdi sen alırsın 1 hafta sonra biri satmaya kalkar :D
benimkileri inceleyin bi isterseniz verebilirim size 3 yıl sonunda schumi adlı konuda aratabilirsiniz arabamı görün bana dönün :)
Ben Aksarayda bulmuştum Opar parçaları satan dükkanı var Tofaş/Fiat parcaları satıyor orada olması lağzım Logosuz panjur !!! yerini nasıl tarif edebilirim bilmiyorum! ama orada sokakların bir tanesinde ! Tuningciler genelde demir tek şeklinde satıyor logosuz panjur