2 gün önce gitti valla 100 liraya..FK
Selamlar.Aracıma logosuz Panjur arıyorum 0 fiyatları bana biraz pahalı geldi açıkcası 0 olarak ucuza satan veya 2. el olarak satan varsa buraya yazarsa veya benimle irtibata geçerse sevinirim keyifli forumlar dilerim .
güncel
Konu erdiyilmaz tarafından (18/04/2010 Saat 23:33 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
2 gün önce gitti valla 100 liraya..FK
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Bulursan banada hbr ver .)
güncel arkadaşlar!
arkadaşlar bende orj alt üst panjur mevcut, krom panjur taktırdım çünkiama aracımı satıcağım zaman satığım kişiye vericem
![]()
+++
Güncel
Konu erdiyilmaz tarafından (25/04/2010 Saat 11:48 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlariniz birlestirilmistir.
bulmak zor bauhausa git panjurunun ölçüsünde tel al onu panjur yerine oturacak şekilde ucunu penseyle kıvıra kıvıra kendin yapabilirsin alt üst panjuru sonra o panjurları sanayiye gidip içeriden vidalattırıp daha sağlam olmasını sağlayabilirsin hazır gitmişken boyatmayıda unutma tutsa tutsa herşey dahil 60 70 lira bişe tutar benden tavsiye
++++++++++++++ Bulamıcam galiba![]()
FİAT GRANDE PUNTO FK LOGOSUZ PANJUR | Punto | ElifTuning.com |=
sitede havale ile 133TL, ister siseden isterse kartal'da dükkandan alabilrisiniz.
Ayrıca dükkana gitmeni tavsiye ederim envayi çeşit malzeme var..
Konu nizamavci tarafından (26/04/2010 Saat 19:05 ) değiştirilmiştir.
Ben logosuz panjuru ertugdan almıştım. 100 tl ye. Aslında o tarz basit bir aksesuar için 150 tl hatta 100 tl bile cok cok fazla. Ama tabi ''zararın neresinden dönersen...'' misali 150 ye nazaran 100 tl yi de vermek zorunda kaldım
DİLERİM EN KIZA ZAMANDA CIKMA TEMİN EDERSİNİZ. SIFIRI GERCEKTEN GEREKSİZ PARA
obsessed the red
Inşallah bulursuN KARDEŞİM
obsessed the red
inşllah kardesm umudum yk ama![]()
Kanka walla plastik daha çok hoşuma gidiyor ya ne yalan söyliyim![]()
günceldir arkadaşlar .....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri