Sport Bravo satılık 30.500 TL.
Arkadaşlar çok sevdiğim kendimden bile iyi baktığım bravom satılıktır. ARacı satma sebebim tamamen aile baskısı :agri:. Önceleride sattırılmaya zorlanmıştım ancak bi şekilde kendimi ve arabamı kurtarmıştım:) ama bu sefer malesef satmak zorundayım :(
Sahibindene ilanı verdim orada detaylı bilgiler mevcut. Ordaki fiyat üstünden pazarlık payım var diğer 120hp liklerin 150 hp liklerin fiyatları ile kıyaslarsanız ordaki fiyatın bile uygun olduğunu anlarsınız. heleki buradan birisi çıkarsa onada ekstra indirim uygularım tanıdık sayılırız nede olsa. Aracımı çoğu kişi biliyor zaten. Bire bir yüzyüze gören binen arkadaşlarda bana destek verecektir onlarda aracımı anlatacaktır. Aracıma gözüm gibi baktım. Çok detaylı temizlikleri, en ufak çizik olsa pasta cilası yaz kış dinlemeden yapıldı. 50000kmye geldi ve keyfe keder bakım yaptırcam sırf araç motor ve performans güvenliği açısından. Bu hafta sonunda bujiler yağ yağ filtresi değiştircem ekstra boya koruma işlemini tekrarlatcam malum kış sonu yağmur çamur pisliklerinden arınsın. Çünkü araba biraz bile parlamasın nefret ediyorum.
Fiat > Bravo > 1.4 Turbo Sport > En hızlı, en temiz en uygun bravo. #15720073 - sahibinden.com
Dizel bravo ile takas düşünürüm. ( Özelliklede spor paket ise )...
Umarım iyi birine gider arabam, benim baktığım gibi bakan birisine. Çok özenerek kullandığım çok özenerek bakılmış bir araçtır. Teşekkür ederim.