dışta pek bi değişiklilk yok gibi,içte göstergeler bravoya benzemiş,orta konsol filan değişmiş
Printable View
dışta pek bi değişiklilk yok gibi,içte göstergeler bravoya benzemiş,orta konsol filan değişmiş
Eğer doğruysa gösterge grubu hakettiği makyajı görmüş diyebilirim:)
İki resim aynı araça sahip degil. Birinci araç kırmızı logolu punto fun. İkinci araçın logoları mavi. Punto fun zaten makyajlı bir puntoydu punto spyda makyajı biraz fazla kaçırmışlar sanırım :D
ben pek bir değişiklik göremedim bildiğimiz fun :) Kabartmalar normal deneme sürüşü için yapılan sansürlemeler ..
Bence bunda bir abukluk var araçlar farklı değil aynı ancak neden plaka var ?
hadi sansürleme desek ön panjurların neden sadece etrafını bantlamışlar ?
yada ön torpido da kalorifer düğmelerinin olduğu yer dururken en basit olan üst kısmını mukavva :) ile kaplamışlar ?
Sanki bu araba pertten toplanmış ama bulunduğu ülke biraz yoksul ki eksikleri böyle tamamlamışlar :)
Gerçek olup olmadığını bilemem tabi ama yukarıdaki iki resime bakınca klasik yeni model saklama çalışmalarını ben görebiliyorum.Saklanan kısımlar ve saklanma şekli, jant seçimleri vb.Gerçi dışta bir değişiklik yok gibi.Zaten gerek de yok.GP nun dış tasarımı bence 10 seneyi rahat karşılar...
Bütün resimler aynı araç evet.
Toplama bilgisayar gibi olmuş bu punto :D
O ön konsol ne öyle ya çok ilginç
neysekı o ıgrenc gostergelerını degıstırmısler puntonun. boyle daha gusel olmus ..
yeni cıkacak olan gp.içi gercekten güzel olmuş,bravo gibi yapmışlar,sisler üst farlara yakınlaşmış.arka stoplarda değişmiş
ne zaman cıkıyor bu yahu hemen satıyorum arabamı?
Birkaç resim daha.
Daha kaliteli görünen ama biçimsiz tasarım
Grande Punto burnunu yaptırdı
https://img198.imageshack.us/img198/9328/gp2011.jpg
https://img198.imageshack.us/img198/6535/gp2010.jpg
https://img228.imageshack.us/img228/1158/gp20102.jpg
bu nedir ya aşık oldum resmen
Bence hiç olmamış, neyse ki olmamış kıskanacaktım yoksa, şimdiki hali daha hoş bence.
Özellikle burun ve iç mekandaki değişiklik beklediğimden çok daha fazla.Neredeyse kasa değiştirmiş bile diyebilirim :) Şimdilik gözümüze yabancı ve farklı görünse de sonra alışırız.En olumlu değişiklik gösterge grubunun yenilenmesi...
Ic mekan icin birsey diyemeyecegim ama disi berbat olmus.
kesinlikle önün makyajlanması gerekiyor böle ise havası bozulmuş ama iç bravoya yaklaşmış eğer kasa böyleyse ben tercihimi bravodan yana kullanırım :) ayrıca yeni modeller de bekliyoruz fiyattan croma vs
Çok radikal bir makyajlama yapılmış bence. Özellikle iç kısım da, ama ön tampona pek ısınamadım. Ykaından görmek lazım
Ön tamponu değiştirince bizimkide yeni olur. ön konsol güzel olmuş...
ön konsol hoş gerçekten
ön tamponda sislerle far arasına ayrı bir aydınlatma koymuşlar o ne olaki :) sinyal desen sinyal üstte sis desen sis altta.
iç dizayn ve arka stoplar güzel olmakla birlikte ön kısım hoş olmamış. gözün alışması çok zor.
Arkadaşlar bi rivayete göre motorlardada ufak revizyonlar olabilirmiş ama daha resmi bir açıklama yok...
Artık lancia nın kullandığı 1.3 multijet 105 BG lik motoru G.p. yede koysalar yaaa.........
YPSILON 1.3 MJT SPORT MOMO DESIGN 105 HP
TEKNİK ÖZELLİKLER
1.3 Multijet 16VMOTOR
4 silindir, tek sıra, önde enlemesine
Silindir Hacmi (cm³)1248
Maksimum güç kW (bhp-EC) - dev/dak77 (105) 4000
Maksimum tork Nm (kgm-EC) - dev/dak200 (20,4) 1750
BeslemeCommon Rail tip Multijet enjeksiyon,değişken geometrili turbo ve intercooler
ŞANZIMAN ÇekişÖndenVites TipiManuelVites Sayısı5 ileri + geri
LASTİKLER Boyutlar195/55 R 16**
SÜSPANSİYON ÖnMc Pherson tipi bağımsız tekerlekler , stabilazör barArkaTork çubuğu ile bağlantılı tekerlekler
FRENLER Ön Disk (mm)257× 22 (hava soğutmalı)Arka Kampana (mm)203 x 38
BOYUTLAR & AĞIRLIK
Uzunluk/Genişlik/Yükseklik (mm)3810x1704x1530
Dingil (mm)2388
Ön/Arka İz Genişliği (mm)1450 / 1440
Bagaj Kapasitesi VDA (dm³) min/max.215 / 290
Yakıt Deposu (litre)47
Boş Ağırlık DIN (kg)1045
PERFORMANS & YAKIT TÜKETİMİ
Azami Hız (km/s): 177
Hızlanma (0-100 km/s) (sn)10,3
Hızlanma (0-1000 m) (sn)32,6
EC 1999/100 yönetmeliğine göreYakıt tüketimi (lt/100 km)
şehir içi: 5,7
şehir dışı: 4,1
ortalama: 4,7
valla bence güzel olmuş yeni yenidir.
yeni punto arka stop lambaları dışında bence süperr...
yeni punto arka stop lambaları dışında bence süperr... hayırlı olsun
Arabamı t-jetle değiştirme hevesim vardı hep cıksın bunun t-jeti ile değiştirebilirim belki .. ;)
Benim çok hoşuma gitmedi, gösterge değişikliği ile birlikte 2009 model çok daha güzel olmuş, içini de dışını da pek beğenmedim.
iç tasarım fena deil,ama dış kısım hiç hoşuma gitmedi..
puntonun şimdiki hali on numara arabanın ne sportifliği kalmış ne agrasifliği mundar olmuş resmen :)
İç başarılı dış çok güzel değil.Gelince inceleriz artık.
Bu arada ön tampondaki değişiklik arkaya da yansımalı.Arkadan çekilmiş fotoyu da görmemiz gerekiyor bence, var mı elinde olan ? :)
1.3 105 hp nin bence de artık puntoda yerini alması lazım!
Kesinlikle artık motorada sağlam bir el atmalaı gerekir..
ön kısımla biraz daha uğraşmaları gerekiyor ama diğer kısımlar çok güzel olmuş
İç kısım oldukça şık olmuş :) fakat dış pek iyi değil :(