Tek hoşuma giden göstergeler ve stoplar oldu gerisini beğenmedim :S
Printable View
Tek hoşuma giden göstergeler ve stoplar oldu gerisini beğenmedim :S
ön tampona inanmak istemiyorum, 207 havası verilmeye çalışıp da yarım kalmış bir tasarım gibi, bizim ön ızgara birleştirme opersonunu yapsalar daha iyi olurmuş,
içine gelince; fiatta yeni trend bravo tarzını tüm bineklere uygulama yönünde, (yeni doblo panaroma çıkınca da görürsünüz). ancak o da renk kombinasyonu sebebiyle çok sırıtacak gibi. yap kardeşim bravonun aynısını madem, resmen teenager arabasına dönmüş.
arka stoplar müthiş olmuş ona diycek lafım yok.
İç mekan gayet güzel inşallah bizimkiler gibi ön göğüsten sesler gelmez.
birkaç resim daha,ancak kaliteli değil
Yanlış Görmüyosam Arka Tampondada Bi Değişiklik Olmuşş.Ben Begenmedim Acıkcası O büyük Panjurlar Çok hoştu Audi Misali Ben bunun pek tutcagıını sanmıyorum..
evet arka tampon biraz şişmiş gibi geldi bana,bagajı kaldırmak için boşluk yapmışlar heralde
O kapılardaki Siyah eşik falan Berbat olmuş araba ya :( Şimdi farkettim Gerçekten Hiç hosuma gitmedi YazıK gp ye :(
<Arkadaşalar gördünüz mü bilmiyorum ama bir kaç yeni foto ekledim. Punto evo olarak adlandılmış.
benm iç konsol bile hoşuma gitmedi clioya benzettim mavi mavi,dışıda zten ofsayt..İtalyanlar ayıp etmiş!!!
Aşağıdaki haber bugün mynet otomobil sayfasına düştü. Avrupa'da ilkbahar Türkiye'de son baharda çıkacağını tahmin ediyorlar.
İşte yeni Grande Punto