Navitech Nx-145r navigasyon programım silindi
yeni harita atmak için pc ye taktığımda sd kart sıfırlandı. kullanan arkadaşlardan program verebilecek olan varmı.
Not: içinde program olmadan sıfır sc karta harita yüklemesi yapılmıyor. illa kartta bir harita olması gerekiyor.
Cevap: Navitech Nx-145r navigasyon programım silindi
Ürünün yazılım CD'si elinizde varsa, oradan yüklenebilir.
zaten üründe cd yok sorunda orda.
bu ürünü kullanan bir arkadaş yokmu. hafıza kartındaki bilgiler gerekiyor.
Süleyman bey, şuan pc'im de yüklü değil ancak, Ares paylaşım Programı ile zamanında birçok orjinal programları ve crack lerini indirmiştim. Bir denemenizin faydası olabilir.
Program bu, yüklemeden antivirüs denetiminden geçirin sonra yükleyiniz. Kurulunun ardından arama butonuna istediğiniz programın fazla uzun olmadan adını yazın aratın.
Ares İndir - Ücretsiz Dosya Paylaşım Programı - Tamindir
Netcafede yaparsanız daha iyi olur.
zafer bey çok teşekkür ederim ilgin için.
Gelişme var mı? Ares Navitech bulabildiniz mi?
yok maalesef arıyorum haala
Hocam sanırım igo kullanıyor cihaz. İnternetten windows ce için igo indirip denerseniz çalışacağını düşünüyorum.
Alıntı:
mevlutsenol Nickli Üyeden Alıntı
Hocam sanırım igo kullanıyor cihaz. İnternetten windows ce için igo indirip denerseniz çalışacağını düşünüyorum.
sağol kardeşim. kendi içindeki program harici hiç bir programı görüp tanımıyor. adanadan aynı cihazı kullanan arkadaştan temin ettim. pc ye kaydettim sorun kalmadı.
Alıntı:
edll Nickli Üyeden Alıntı
sağol kardeşim. kendi içindeki program harici hiç bir programı görüp tanımıyor. adanadan aynı cihazı kullanan arkadaştan temin ettim. pc ye kaydettim sorun kalmadı.
Ustam ben yeni araba aldım. Üstünde bu bahsi geçen teyp var. Sd kartı senden nasıl kopyalayabilirim. Numaram 05062874896 bu karttın içindeki yazılım olmadan çalışmıyor alet.
Alıntı:
Jackozen Nickli Üyeden Alıntı
Ustam ben yeni araba aldım. Üstünde bu bahsi geçen teyp var. Sd kartı senden nasıl kopyalayabilirim. Numaram 05062874896 bu karttın içindeki yazılım olmadan çalışmıyor alet.
program 4gb sd kart içinde. internet üzerinden gönderilebiliyorsa tarif edersen gönderirim tabiki. kendi sitesi yüz küsür lira istiyor. yardımcı olurum nasıl derseniz
Sd karta format atmadıysanız.Tekrar pcye bağlayıp bilgisayarıma girip sd kartın üstüne sağ tıklayıp winrar arşıvine ekle diyip masaüstüne gönderin.Sonra sd karta format atıp masaüstüne attığınız arşivi açıp sd karta tekrar yükleyin.Benzer durum başıma gelmişti bu şekilde çözümü sağlamıştım.İyi günler
Merhaba,
Aşağıdaki linkten indirip zip dosyasından çıkardıktan sonra sd karta kopyalayıp deneyebilir misiniz ?
https://mega.nz/#!YxRzARTI!3bh3zMP5O...OuFl5PRceCr6m0
Alıntı:
bu Navitech Nx-145r ye uyumlu değil.
güncelleme için programa bağladım görmedi. tekrar silip benim programı yükledim ozaman gördü.
navitech in başka modelleri için olabilir ama 145r de görmüyor.
Normalde işletim sistemi windows ce cihazlarda bu çalışır ama anladığım kadarıyla siz navitech in kendi gps yazılımını güncellemeye çalışıyorsunuz. İşlem için NaviExtras programını mı kullanıyorsunuz ?
Alıntı:
Normalde işletim sistemi windows ce cihazlarda bu çalışır ama anladığım kadarıyla siz navitech in kendi gps yazılımını güncellemeye çalışıyorsunuz. İşlem için NaviExtras programını mı kullanıyorsunuz ?
Aynen öyle. Bu cihazda sıkıntı gps program kartı olmadan çalışmıyor. Tek güncelleme yeride navitech sitesindeki bahsettiğiniz program.