Cevap: Navitech Nx-145r navigasyon programım silindi
abiler selamlar
biraz konuyu hortlatmış oluyorum ama benm elimde bu cihazdan var :) navigasyon için yardımcı olabilecek var mı acaba
iyi günler
Alıntı:
ruchandemirel Nickli Üyeden Alıntı
abiler selamlar
biraz konuyu hortlatmış oluyorum ama benm elimde bu cihazdan var :) navigasyon için yardımcı olabilecek var mı acaba
iyi günler
sorunu yazarsanız yardımcı olalım.
navigasyon için kurulu bir sd kart yok .
yani elimde haritaya dair hiçbirşey yok maalesef
kurulum yada sd kart içine atılabilecek dosyalar ile ilgili yardımcı oalbilir misiniz ?
Alıntı:
navigasyon için kurulu bir sd kart yok .
yani elimde haritaya dair hiçbirşey yok maalesef
kurulum yada sd kart içine atılabilecek dosyalar ile ilgili yardımcı oalbilir misiniz ?
ister cd kart yollayın yükleyip yollayayım ister internet üzerinden nasıl gönderebilirim biliyorsanız o şekildede yollayabilirim nasıl isterseniz.
Alıntı:
edll Nickli Üyeden Alıntı
ister cd kart yollayın yükleyip yollayayım ister internet üzerinden nasıl gönderebilirim biliyorsanız o şekildede yollayabilirim nasıl isterseniz.
Ustam sd kartı bilgisayara taktıktan sonra
Bilgisayarıma girip sd kartı gösteren simgeye sağ tık yapıp rar/zip arşivi oluştur diyebilir ordan çıkan dosyayı google drive a yükleyebilirsen çok minnet duyarım :)
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı:
Ustam sd kartı bilgisayara taktıktan sonra
Bilgisayarıma girip sd kartı gösteren simgeye sağ tık yapıp rar/zip arşivi oluştur diyebilir ordan çıkan dosyayı google drive a yükleyebilirsen çok minnet duyarım :)
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
özel mesaj kutunuza bakın. oldumu olmadımı bilmiyorum. dönüş yaparsanız sevinirim.
arkadaşlar yeni üye oldum..fiat linea için navitech nx-145r modeli teypten arıyorum satmak isteyen var mı? fiyat aralığı 200-400 tl arası yardımcı olursanız..teşekkürler..
Arkadaslar merhaba. Cihazin sd kartini kaybettim ve navigasyonu kullanamiyorum. Sifirdan sd kart alip programi yuklesek calisir mi? Bunun icin navigasyon yazilimi konusunda yardimci olabilir misiniz. Programi gonderebilecek olan var midir ? Tesekkur ederim.
Hocam merhaba arkadaş dönüş yaptımı olmuş mu eger oldu ise ona gönderdiğiniz linki bana da atabilirmisiniz
Alıntı:
edll Nickli Üyeden Alıntı
özel mesaj kutunuza bakın. oldumu olmadımı bilmiyorum. dönüş yaparsanız sevinirim.
Hocam merhaba arkadaş dönüş yaptımı olmuş mu eger oldu ise ona gönderdiğiniz linki bana da atabilirmisiniz
merhaba. navigasyon sorununu çözemediyseniz yardımcı olayım.
Alıntı:
NeusdeuX Nickli Üyeden Alıntı
merhaba. navigasyon sorununu çözemediyseniz yardımcı olayım.