-
Captur'umuzu Teslim Aldık...
-
Hayırlı olsun Mustafa abi kazasız belasız İnşallah...
-
hayırlı olsun, yüksek güzel araçmış
-
Alıntı:
kso021 Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun Mustafa abi kazasız belasız İnşallah...
Alıntı:
malebow Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun, yüksek güzel araçmış
Teşekkür ederim... ;)
-
Maşallah, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
-
maşallah kazasız belasız inşallah
-
Maşallah kazasız belasın sürüşler
-
hayırlısı olsun kazasız belasız ıyı gunlerde
-
allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. güle güle kullanın inşallah.
-
Hayırlı olsun! kazasız belasız binin inşallah, sürüş izlenimlerinizi bekleriz:)
-
hayırlı olsun ama keşke fransıza bulaşmasaydınız ben olsam bunu alacağıma juke alırdım daha asi ve iç malzeme kalitesi daha iyi bence.
-
Renault marka araçların ucuz olma sebebi parçalardan para kazanmasıdır. Megane marka aracım vardı punto'dan önce illallah ettim. Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip eder inşallah. Reno benden uzak dursun :)
-
Alıntı:
messi78 Nickli Üyeden Alıntı
Renault marka araçların ucuz olma sebebi parçalardan para kazanmasıdır. Megane marka aracım vardı punto'dan önce illallah ettim. Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip eder inşallah. Reno benden uzak dursun :)
al bendede o kadar 2 adet almayacağım marka var biri renault diğeride peugeot tur tabi bu ikisine diğer fransız kardeşi olan citroen ide katabiliriz.
-
Herkese teşekkür ederim,Evo Dualogic ile kıyas yapılamayacak kadar seri ve sarsıntısız vites geçişlerine sahip,vites geçişlerinde kararsızlık yapmıyor,rampa inerken küçük viteste bırakıp motora yük bindirmiyor,motor sesi neredeyse hiç duyulmuyor,motor sıfır ve sıkışık trafiğe girmeme rağmen şuanda şehir içi 7.7 lt ortalaması var,ilerleyen zaman içinde daha da düşecektir...
Reno almasaydınız diyen arkadaşlarım bende 3 adet daha Reno marka araç var ve memnunum... ;)
-
Allah kaza bela vermesin... bence çok güzel
-
Güzel bir tercih oldu Mustafa Bey, kazasız sürüşler, detaylı izlenimleri de bekliyoruz...
-
güzel bir alete benziyor abi güle güle kullanın görüşlerini bekliyoruz artık :)
-
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
-
Maşallah, allah kazasız belasız binmek nasip etsin. Bunlar ruhsatta çift renk geçiyor değil mi?
-
Alıntı:
ultraslan33 Nickli Üyeden Alıntı
Allah kaza bela vermesin... bence çok güzel
Teşekkür ederim...
Alıntı:
ABNEW Nickli Üyeden Alıntı
Güzel bir tercih oldu Mustafa Bey, kazasız sürüşler, detaylı izlenimleri de bekliyoruz...
Teşekkür ederim...
Alıntı:
femoli Nickli Üyeden Alıntı
güzel bir alete benziyor abi güle güle kullanın görüşlerini bekliyoruz artık :)
Teşekkür ederim...
Alıntı:
Punto38 Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
Teşekkür ederim...
Alıntı:
Battal Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah, allah kazasız belasız binmek nasip etsin. Bunlar ruhsatta çift renk geçiyor değil mi?
Teşekkür ederim,evet ruhsatı bu sabah şubeden aldık,çift renk yazıyor...