Temmuz ayında ruhsat alacak çok sayıda araç olduğundan ve bizimde tatil planımız olduğundan aracımızı dün teslim aldık,maşallahı eksik etmeyelim...
![]()
Temmuz ayında ruhsat alacak çok sayıda araç olduğundan ve bizimde tatil planımız olduğundan aracımızı dün teslim aldık,maşallahı eksik etmeyelim...
![]()
Hayırlı olsun Mustafa abi kazasız belasız İnşallah...
hayırlı olsun, yüksek güzel araçmış
ISmileUDie
Maşallah, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
FIAT LINEA 1.3 EASY
maşallah kazasız belasız inşallah
Driven by the future
Maşallah kazasız belasın sürüşler
C(C)K
hayırlısı olsun kazasız belasız ıyı gunlerde
allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. güle güle kullanın inşallah.
Hayırlı olsun! kazasız belasız binin inşallah, sürüş izlenimlerinizi bekleriz![]()
hayırlı olsun ama keşke fransıza bulaşmasaydınız ben olsam bunu alacağıma juke alırdım daha asi ve iç malzeme kalitesi daha iyi bence.
Gerçekten çok iyi seçim olmuş, hayırlı olsun. kazasız belasız inşallah. 1.2 120 bg Edc şanzıman heralde değil mi?
Son dönemde iki aracı çok beğendi birisi captur birisi de 500 L ... Tabi fiat 500X'in rakibi bu araç.. 500x arazi aracı olacak. Yani 500X ile Captur aynı klasmanda. 500 L ile de küçük scenic aynı klasmanda..
Juke motor dahil bir çok parçasında renault markasıyla aynı malzemeleri kullanıyor. Renault-Nissan paralel araçlar yapıyorlar. Araştırabilirsiniz.
valla ortak yapıp yapmadıklarını bilemem benim bildiğim sadece motorları aynı onun dışındakiler parçalar farklı iki aracıda test ettim juke zaten babamda var juke nin iç malzeme kalitesi çok daha iyi geldi bana captur un her tarafı symbol gibi iğrenç sert bir plastik kullanılmış neyse uzatmaya gerek yok güle güle kullansın herkes
mustafa abi tekrar hayırlı olsun ..kişinin sevip aldığı araç en güzel araçtır ..iyi günlerde kullan ...herkese selam görüş mek dileğiyle...
fiko
“Böcek olmayı kabul ediyorsanız ezildiğinizde AĞLAMAYACAKSINIZ
Renault marka araçların ucuz olma sebebi parçalardan para kazanmasıdır. Megane marka aracım vardı punto'dan önce illallah ettim. Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip eder inşallah. Reno benden uzak dursun![]()
Herkese teşekkür ederim,Evo Dualogic ile kıyas yapılamayacak kadar seri ve sarsıntısız vites geçişlerine sahip,vites geçişlerinde kararsızlık yapmıyor,rampa inerken küçük viteste bırakıp motora yük bindirmiyor,motor sesi neredeyse hiç duyulmuyor,motor sıfır ve sıkışık trafiğe girmeme rağmen şuanda şehir içi 7.7 lt ortalaması var,ilerleyen zaman içinde daha da düşecektir...
Reno almasaydınız diyen arkadaşlarım bende 3 adet daha Reno marka araç var ve memnunum...![]()
Allah kaza bela vermesin... bence çok güzel
noone knows that except both of us
Güzel bir tercih oldu Mustafa Bey, kazasız sürüşler, detaylı izlenimleri de bekliyoruz...
güzel bir alete benziyor abi güle güle kullanın görüşlerini bekliyoruz artık![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri