-
Punto Evo Mercek Far Xenon Uygulaması
-
gerçekten çok güzel olmuş ellerinize sağlık...:thumbup1:
-
gayet başarılı olmuş tebrikler.ama bişey sorucam mercek açılarını nasıl ayarladınız?vizede falan sıkıntı olmazmı?
-
çok başarılı tebrik ederim ;)
-
Teşekkür ederim.
Vizeye daha iki sene var.Orjınal farlar elımde vizeden geçmez ise en kotu orjınallerı takar giderim. Ama far ayarı yapıldı şu anda bir sorun yok.
-
Cok guzel olmus gercekten, maliyeti nedir acaba? Evo icin far beklemekten sıkıldım ben de...
-
Alıntı:
must Nickli Üyeden Alıntı
Cok guzel olmus gercekten, maliyeti nedir acaba? Evo icin far beklemekten sıkıldım ben de...
Maliyeti 500 TL yi geçiyor.
-
-
hella ds 2 mercek neden kullanmadınız angel halkasıda oluyodu. birde mercek motorlu değil sanırım...
-
Alıntı:
asil Nickli Üyeden Alıntı
hella ds 2 mercek neden kullanmadınız angel halkasıda oluyodu. birde mercek motorlu değil sanırım...
Bosch kullandım.Mercekler bi-xenon (motorlu)
-
Alıntı:
mrtgokdepe Nickli Üyeden Alıntı
abicim çok güzel olmuş
Murat cım teşekkur ederim.
-
çok güzel olmuş nerde yapıldı işlem?
-
Alıntı:
darkman Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel olmuş nerde yapıldı işlem?
Tesekkurler. İslem besyol oto sanayi de yapildi.
-
-
Alıntı:
sercangoksu Nickli Üyeden Alıntı
çok para yahu
Maalesef oyle.
-
Kunt Abi güle güle kullan yakışmış gerçekten :) Birşey sormak istiyorum abi 7 ve 8. resimde ışık merceğin dışından da ışık veriyor gibi duruyor fotoğtaftan mı öyle acaba?
-
Alıntı:
Engin_T Nickli Üyeden Alıntı
Kunt Abi güle güle kullan yakışmış gerçekten :) Birşey sormak istiyorum abi 7 ve 8. resimde ışık merceğin dışından da ışık veriyor gibi duruyor fotoğtaftan mı öyle acaba?
Engin cim tesekkur ederim. 7 ve 8. fotoda yanan park lambalari.
-
-
çok süper olmuş ellerinize sağlık..bende evo ya angel beklemekten sıkıldım :S sonunda böyle bir uygulama yapıcaz bizde.
-
Harika olmuş emeğinize sağlık.