spor yayları sokup,yerıne coıl-over yaptırdım .. arka orjınal yaylardan 1 bakla kestırdım suan dip degıl ama arac zor gıdıyo dıyeblırız heryerde oturuyo..
Printable View
spor yayları sokup,yerıne coıl-over yaptırdım .. arka orjınal yaylardan 1 bakla kestırdım suan dip degıl ama arac zor gıdıyo dıyeblırız heryerde oturuyo..
görüntü olarak çok güzel oluyor fakat kullanıma gelince tam bir işkence. bir önceki aracım bu şekildeydi. tampon akıllı vida doldu. yinede güzel olmuş güle güle kullan...
https://img233.imageshack.us/img233/5655/79873638.jpg
Uploaded ImageShack.us
Valla ben bişey anlamadım coilover taktırıp coilever'ın yayınımı kestirdiniz.:uhm00000:
tutkuu!!
on numara olmuş abicim
konfor nasıl? sekme nasıl?
azcık detay ver
süpermiş wala..
allah içine sindirsin..
pts ben de takıcam yayları, bakalım vogtland 35mm ile artasında çok fark olcakmı
coıller cantürk amortisordemi yapıldı
Güzel olmuş ama arka yayları kesmek yerine spor yay kullansaydınız güvenlik için.
kullanımda sıkıntı yoksa çok güzel olmuş...
bu halde sıkıntı war egzos cıkısı olması lazım altta kutur kutur wuruyo kasıslerde.. 1 bakla kesımden bısey olmaz dedıler o yuzdenn kestırdım cok bı dusme yok zaten 1-1.5 cm fılannn
kardes ön güzel olmuşta arkayıda bas biraz daha ya =) maşallah..sürtüyomu?
kaca yaptırdın canturkte bana ozelden cepını sole bı konusalm bnde yaptırcam yardımcı olursan sevinirim