görüntü olarak çok güzel oluyor fakat kullanıma gelince tam bir işkence. bir önceki aracım bu şekildeydi. tampon akıllı vida doldu. yinede güzel olmuş güle güle kullan...
Uploaded ImageShack.us
spor yayları sokup,yerıne coıl-over yaptırdım .. arka orjınal yaylardan 1 bakla kestırdım suan dip degıl ama arac zor gıdıyo dıyeblırız heryerde oturuyo..
Hadi Abisi .)
görüntü olarak çok güzel oluyor fakat kullanıma gelince tam bir işkence. bir önceki aracım bu şekildeydi. tampon akıllı vida doldu. yinede güzel olmuş güle güle kullan...
Uploaded ImageShack.us
Konu tombstone tarafından (13/11/2011 Saat 13:00 ) değiştirilmiştir.
Valla ben bişey anlamadım coilover taktırıp coilever'ın yayınımı kestirdiniz.![]()
SPORTS STYLE 1.6 MULTIJET 120 HP +(SAFETY PLUS KIT,ASSIST KIT,SKYDOME,XENON FARLAR VE FAR YIKAMA SİSTEMİ)
tutkuu!!
on numara olmuş abicim
konfor nasıl? sekme nasıl?
azcık detay ver
Konu Scottie tarafından (13/11/2011 Saat 15:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood.. çoklu alıntı özelliğini kullanınız...
süpermiş wala..
allah içine sindirsin..
pts ben de takıcam yayları, bakalım vogtland 35mm ile artasında çok fark olcakmı
coıller cantürk amortisordemi yapıldı
Güzel olmuş ama arka yayları kesmek yerine spor yay kullansaydınız güvenlik için.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
kullanımda sıkıntı yoksa çok güzel olmuş...
Keyif BMW'Dir...
bu halde sıkıntı war egzos cıkısı olması lazım altta kutur kutur wuruyo kasıslerde.. 1 bakla kesımden bısey olmaz dedıler o yuzdenn kestırdım cok bı dusme yok zaten 1-1.5 cm fılannn
Hadi Abisi .)
kardes ön güzel olmuşta arkayıda bas biraz daha ya =) maşallah..sürtüyomu?
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
kaca yaptırdın canturkte bana ozelden cepını sole bı konusalm bnde yaptırcam yardımcı olursan sevinirim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri