ona kavuşalı henüz 4 ay oldu hiç bir değişiklik yapmadım sdc lastiik ve jantları değiştirmeyi düşünüyorum araştırma içerisindeyim henüz bence G.P. sahip olunacak en güzel araba
Printable View
ona kavuşalı henüz 4 ay oldu hiç bir değişiklik yapmadım sdc lastiik ve jantları değiştirmeyi düşünüyorum araştırma içerisindeyim henüz bence G.P. sahip olunacak en güzel araba
maşallah
kazasız belasız
tertemiz duruyor, kazasiz belasiz keyifli surusler
Hayirli olsun. Güzel renk. Modifiyenin sonu yok elbet ama seçim sizin. Bencede güzel bi jantla başlangiz yapilabilir.
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız:)bence benim araba sizin arabanızın yanına gelince sönük kalıcak sizinki:Pşaka şaka mavi en sevdiğim renktir tam mavi menekşe valla:)
sağlıklı sürüşler dileğiyle....
anılcım su an yanyanalar ve babamlar izmirden geldiklerinden beri ben otoparkta onları inceliyorum renkten kurtardı benim ki yoksa senin arabanın yanında hakketen çok sönük kalacaktı çok cixx ve havalı geldi izmir puntosu bayıldım ama jantlara çıkartmalara sade modifiyeli:)
teşekkür ederim arkadaşlar hepimiz kazasız belasız inşallah
çok teşekkür ederim yorumun için artık gerisi size kalmış:)izmirin ruhunu yaşatın arabda:)bak bi foto koyuyum buda izmir hatırası olsun:D
https://img18.imageshack.us/img18/3764/grnt0090.jpg
:) şu akrebi sökebilsemde kendi puntoma yapıştırsam bi kaza süsü mü versem abim çakmadan ;)
bu arada orda babam benle konuşuyo :D
:D:D:D valla bütün telif hakkı alparslan abide el emeğimle yapılmıştır o başka yerde bulamazsınız ben yapıyım yollarım kargoyla bunun ticaretinimi yapsam ki:D:D
bence mantıklı yeteneğini değerlendir abim söyledi senin yaptığını süper olmuş çok beğendim
:Dtamam bunu düşünüyim birazcık:Dbence akrep sticekrını değil farları alın:)bide benim jantları taktınızmı:Dtamamdır işte bursa buluşmasını hazır:)
gölgesi yeter çıkmalarda işimi görür benim şimdilik bence o jantlar punto 35le bütünleşmiş hiç ayırmayalım
elif aracın harika görünüyor
bursa buluşmasındada yakından inceleme fırsatım olacak
bu arada jant lastik yapman arabanı dahada çekici hale sokacaktır
Başlığa bayıldım:)
Maşallah Kazasız belasız, Çok şık görünüyor aracınız
Elif gerçekten çok hoş duruyor. Gerçi kötü duran bir GP yok o da ayrı :) Maşallah canım nazar değmesin mavi menekşeye. Kazasız, belasız ve cezasız keyifli sürüşler :)
Puntonun "Ne yapsan güzel gösterir rengi" :)
güle güle kullan
Hayırlı olsun güle güle kullan. Arka cam da bir şey eksik gibi yoksa bana mı öyle geldi...??
Mavi menekşe atıl kurt :) güle güle kullanın .
Güle güle kullan.
Araç çok güzel kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..Ama arka camda harbiden birşey eksik gibi :P
gule gule kullanın kaza bela vermesın rabbim
slogan kötü olmuş yanlız
mavi menekşe atıl kurd:):):)
elif aracın gerçekten çok güzel
rengine de hayranım
beyaz jant harika durur mavinin altında.
tavsiye ederim.
güle güle kazasız belasız kullan aracını
teşekkür ederim,evet stickerim yok :)
teşekkür ederim,16 lık iyi olur galiba çok da anlamıyorum ama şu fun modeldeki jant ve lastikler hoşuma gidiyor hem sade hem puntoya çok yakışıyor
böyle bakarken çok cici yolda çok asi o yüzden ben ona bakarken mavi menekşe yoldayken de atıl kurt diyorum :):)
çok teşekkürler o eksiklik dolacak yakında :)
çok teşekkürler evet aracım harika :) tertemiz bakmış ilk sahibi hiç te yormamış bende öyle tertemiz bakıyorum hatta nerdeyse binenlere galoş giydireceğim :D yaza doğru kesin jant lastik yapıcam inşallah
teşekkür ederim yasemin evet hakketen kötü duran punto yok :) çook teşekkür ederim
kesinlikle katılıyorum,teşekkür ederim
Güzel görünüyor Elif, kazasız sürüşler...
teşekkürler Arda .
Hayırlı olsun kazasız belasız....
güle güle kullanın.Ancak park yeriniz biraz riskli balkon altları çok sakıncalıdır. Yaramaz bir çocuk yada kaza sonucu düşecek bir cisim canınızı sıkmasın dilerim.
elif güzel araba iyi günlerde kullanman dileğiyle
maşallah temizmiş güle güle kullanın=)
Çok güzel Maşallah Aynısından Abimdede Vardı 2 gün Önce Sattı Oda Mavi Gp'ye Yakışıyor... :)
teşekkürler bence de çok yakışıyor mavii
İç dizayn benimki ile aynı koltuklarına dikkat et çok çabuk iz yapıyorlar kılıf vs takabilirsin yada yarım t-shırt geçirebilirsin .
mavi menekşe muhteşem Elif kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Sen sık sık silersen 3-5 ay sonra silecek bir koltuk bulamayabilirsin ;)
rengi yeter .) gp ye en yakısan renk bu bence .)
Kazasız, belasız, cezasız yolculuklar.
teşekkür ederim evet punto 35 çok özel çok güzel bir punto hakettiği değeri veriyoruz abim çok iyi bakıyor ona
bence de nazar boncuğu gibi :) yine de pek seçim yapamıyorum ben hepsi çok güzel geliyor gözüme :)
o kadar da değil çok nazik siliyorum ben özenle dikkat ederek hiç bişi olmaz bayanlar temizlik konusunda tecrübelidir merak etmeyin ;)hem o kadar sık silmiyorum 2kere sildim bugüne kadar 4-5 ayda bir silerim tahminen tavsiye için teşekkürler