sezgin abim duygulanmazmısın sen ya bve 15 le azmı takıldılar:) hani mavimenkşeyle punto35'in fotoları mailime istiyorum:Dalparslan abime selamlar:)
Printable View
sezgin abim duygulanmazmısın sen ya bve 15 le azmı takıldılar:) hani mavimenkşeyle punto35'in fotoları mailime istiyorum:Dalparslan abime selamlar:)
tertemiz bir gp kazasız belasız cezasız kullanmanız dileğiyle
ne zaman mavi punto görsem kendi arabam zannediyorum sanki sadece bende varmış gibi:)
ya bitane tek resmide olsa istiyorum valla merak ettim çok:)
Araç gerçekten çok temiz görünüyor. Kazasız belasız kullanman dileğiyle...
elif fotolar için teşekkürler:)hatıra arşive ekledim hemen,plaka çok şık olmuş yakışmış valla tam bursalı olmuş artık alparslan abime selamlar:)
valla süper olur bekliyorum diğer fotolarıda hangi renk yapıcak jantları
bu renkte çok hoş olmuş valla yakışmış fotolar için çok teşekkür ederim;)
Renk gayet hoş:)
İyi günlerde kazasız belasız cezasız kullanmanız dileğiyle..
Hayırlı olsun. Kazasız sürüşler.
Mavi menekşeni iyi günlerde kullananırsın..
elif göremedik seni buluşmada
menekşeden yoksun ettin bizi
harbiden tek mavi ben vardım:)
evet uğur aynen öyleydi valla
renk kattın bize
geri kalanı ağırlıklı olarak ferrari renkleriydi
kırmızı gri ve siyah
biraz modıfye ıstıo :)
Ya sorma aslında katılacaktım ama gidilecek yerler bana uymadı ben daha yeni şöförüm kurşunluya fln gidemem diye hava durumuda kötü görünüyordu katılmadım cesaret edemedim inşallah bidaha ki sefere ustalaşmış olurum da gelebilirim içim gitti resimleri görünce o kadar puntoyu yan yana canlı görmeyi çok isterdim ztn anlamadım bursalı puntocuları hiç stickerlı punto görmüyorum trafikte gerçi daha benimde stickerim yok ama :D :D
zamanı var daha yaza lastik ve jantlardan başlıcam 4 ayda 3 lastik yedim :D kaldırımlara sürte sürte soyuldu hep jant kapaklarım da yamuldu ama ilerletiyorum gün günden şöförlüğü şimdi yeni lastik ve jant alıp ziyan etmeye niyetim yok ztn çok abartılı modifiye sevmiyorum ben, araba ztn güzel jant lastik spolier ve abarth logosu kafi benim için