Debriyaja basmaktan olmus !!!
Merhaba arkadaslar ben sitenizi takip ediyorum. 2008 model gp 75 dizel dynmc aracim var.01.01.2009 gunu 2008 model 30.000 deki aracim kirmizi işik ta dururken yeşil isik yandiktan sonra 1. Vitese takip kalktim ancak 2 . Vitese geçiremedim.debriyaj basiyorsunuz ama vites geçmiyor sağa çektim sigortaci olduğum için anadolu sigortanin çekici servisi ucretsiz çekti.aksam saat 17.30 siralarinda olduğu için ariza servis yarin bakariz dedi tamam dedim.ertesi gun saat 10.00 gibi arayip debriyaj takiminin değşmesi gerektiğini ve arizalandiğini söylediler.
Kaskodan zaten yapamazdim 1 yil daha garantim olduğu için garantiyi devreye sokamazmisiniz dedim. Hayir dediler 8.000 km baska fiat araclarin bile debriyaj takimi değişebiliyormus. 30.000 DE OLDUĞU İÇİN BAKIMDA YAPTIRDIM 619 TL YENI YILIN İLK GUNU HEDİYE OLDU.Faturam ekte bana yardimci olun bu garantiden olmuyorsa ozaman buyuk sehirlerde yasayan insanlar durmadan debriyaja basiyorlar onlarin bozulmuyor mu ? Bir de 2 secenek var ya otomatik vites alicaz yada debriyaja basmadan kullanicaz bu mu demek ?
Not : Fatura da 75 beygir arac 90 olarak yanlis yazilmis dikkate almayin...