tam basılırsa bi sorun yaratmaz diye biliyorum. yanlışmı?
Printable View
Tam basmak ya da az basmak diye bir fark yoktur herhalde.
Benim bildiğim bastığın müddetçe debriyaj balatasının aşındığı...
O yüzden vites değişimi haricinde debriyaja uzun süre basılı tutmak iyi değil diye biliyorum...
Debriyaj sonuçta sadece vites değiştirmeyle çabuk aşınacak bir alet değil ama 1 kırmızı ışık süresince basılı tuttuğunuz zaman belki de 2 günlük vites değişim aşınmasına bedel...
O yüzden uzun yol kullanan araçta şehiriçinde kullanılandan daha uzun ömürlü..
benim bildiğim kadarıyla tam basıldığında balata tamamen ayrılıyo zaten ayrılmasa vites geçişi çok ve sesli olurdu...
az basıldığında ise (yarım debriyaj) kavrama tam değil ancak tamda ayrı değil konumda oluyo ve sürtünmeden dolayı aşınma gerçekleşiyo diye biliyorum...
eğer dediğim gibi tam basınca tamamen ayrılıyosa bunun hiç bi zararı olmaması gerek.
yalnız yazılanları okuyun bısey farkedeceksınız butun millet "bildiğim kadarı ile " diyerek konusmasına baslıyor bılır kişisi yok mu boyledir soyledir diyen :) :)
ben bildiğim kadarıyla demiyorum kardeşim biliyorum.anlatıyım size.
ne alakası var ki şimdi.ha ayağınız debriyaja basılı ha vites boşta.ikiside aynı şey değil mi.debriyaja basınca zaten baskı balatayı boşa çıkarıyor.haaaa öyle değilse debriyaj pedalına neden basıp vites değiştiriyoruz.baskı balatayı boşa çıkarsın diye değil mi.arkadaşımızın bu konuda bence kusuru yok...bizde servisçilik yaptık garantide olan her arabanın garanti süresi içinde debriyajı garantiden değiştirdik.ayrıca balatanı kontrol et yanma falan yoksa senden kaynak lı bir arıza olma ihtimali yok gibi.
kusuruma bakmayın o zaman...
bilmiyordum...
öğrendim...
Ben 2 sene önce debriyaj sıyırmasıyla yolda kalmıştım o zamanlar babamda transporter vardı 2 yaşında ve 182.000 km deydi 30.000 km çok erken geldi bana
fiat servisleri bazı parçaların garanti süresini 60000 kilometr ile sınırlandırmışlar bununda sebebi arabanın tüm parçalarının garantide olması yani geçen hafta 30000 bakımı için servise gittim firen balatalarının 1500-2000 kilometre daha gider sonrada diski bozar dediler bende değiştirmek istemediğimi söyledim servisteki usta bizim 30000 de sizi uyarmamız gerikiyor siz degiştirmezseniz aracın disklerinde olabilecek bir arızanın garanti kapsamına girmediğini söyledi ben şimdiye kadar garantiden askı rotları direksiyon mili ve tıkırtı burçları direksiyon simidi debriyaj setini değiştirdim şuanda araka koltuk sırtlığı ve amortisör takozlarını değiştiriçem serviste bakıldı koltuk kilitleri ses yapıyor tamir edilemedi takozlarıda biliyorsunuz işte kronik problem ama ben gittiğim servisten çok memnunum beni hiç üzmediler bu konuda
bana da 40bin bakımında 5bin daha idare eder dediler. ne kadar ki acaba fiyatı?
Fiat tüm araçlarına mekanik garanti vermiyor mu? nedir acaba bu mekanik garanti kapsamına giren parçalar çok merak ediyorum.
Tekrar geçmiş olsun, iyi günlerde kullanın.
debrıyaja basılı tuttugunuzda balata ıslevını tam olmasada yerıne getırmıs oluyor yanı balata calısıyor...baskı balata ıse bırden bıtmez...mutlaka oncesı vardır...yanı asınmıstır...ve baskı balata sokuldugunde uzerınde yaglama yok ıse veya baskı balatadan ayırmıyorsa garantıden degısır...dıger sartlarda ucretlı degısır..
Fuzili senin dedigin tamamen Doğru zaten. vites Boştayken Debriyaja basılmamaması bile kavrama tertibatının ömrünü uzatır.
Kavrama tertibatı Sadece Baskı ve balatadan oluşmaz bunun bilyası var yay tertibatı ıvırı zıvırı var ee sen araç çalışıyo boşu boşuna araç boştayken debriyaj a basarsan bu parçaların işlevlerini tam yerine getirme özelligini zayflatmış olursun boşu boşuna debrijaya basmaktan, bu durumda ne olacak Debriyaja bastiginda kavrama tertibatı görevini tam anlamıyla yapamayacagı için biraz biraz balatadan yiyip balatanın bitmesine sebep olacak...
Bazı arkadaslarımız 2 nci viteste aracını kaldırarak (yarım debriyajla) balatalarını bile bile çabuk bitirir. o ayrı bir konu....
Manuel vites kutularindaki uygulamalarda, vites bosta iken debriyaka basildiginda, gobek bilyasina eksenel yuk biner (baski yayinin gerilimi) ve baski yayi gerilmis konuma gelir. Ancak bu esnada normal sartlarda (debriyaj pedali sonuna kadar basili iken) balata yuzeyinin aynaya temas etmemesi gerekir. Balata icin ölümcül hata ise, egimli yollarda (yokus yukari gibi) araci sadece frenleyerek sabit tutmak yerine, viteste yarim debriyajla durmaya calismaktir. Bu sekilde, debriyaj balatasini dahi yakmak mumkundur.
ben tofas a sıkayetımı bildirdim bana parçaları gonderın ınceleyelim dediler bende parçalar bende yok dedim.Müşteri hizmetleri ise eğer parçayı garantıden değiştirmiyorsanız para verıyorsanız servıs ın muhakkak bu parçaları sıze vermesi gerekiyor dedi.bende alın sızın meshur servısınızden bır hata daha dedim. neyse servis benım parçaları gonderecekmıs ne mağlum servisin baska bir aracın parçalarını gondermediği birde telefonla baska bir fiat servisini aradım olayı anlattım bana yooo garantıden karsılanır sorun olmaz dedi hadı buyur delirmemek elde değil parçalara baktıktan sonra eğer yıne olumsuz derlerse bu sefer bir servis baska bir islem yapıyor diğeri baska bir sey soyluyor diyeceğim .ve ADAMINA GORE BU MUAMELEYI YAPIYORLAR :(
bende 2011 triptronık vıtes var benım aracımda da baskı bılyasından ses gelıyor dedıler garantıden değiştirdıler fakat arac garantıden değişim olurmu biliyormusunuz tesekkurler