2. El Grande Punto Alınır mı ?
Arkadaşlar merhaba. Kurban bayramından sonra 2. el dizel bir araç almayı düşünüyorum. Bütçem ise maksimum 20.000 ytl. Aklımda ilk zamanlar c3 veya getz vardı ancak küçük geldiği için grande punto düşünmeye başladım. Ancak bu arabanın çok sorunlu olduğunu sağda solda duymaya başladım. Özellikle City motoru sorunu kronikmiş ve çok arıza yapıyormuş. Bana hersene 2.000 ytl city motoruna ayır diye dalga bile geçiyorlar. :ohmy0000: O yüzden aslında benzinli megane 2 alıp lpg taktırmayı düşündüm. Ancak lpg nin fiyatıda artık dizele yaklaştı birde malum sebebler alışveriş merkezlerine girememe sorunu vs. O yüzden aklım hala dizel Grande Punto da. Puntdaki sorunları en iyi siz sevgili Grande Punto kullanıcıları bildiği için size sormak istedim. Sizce bu araç dedikleri kadar problemlimi ? City motoru bu kadar dandik ve hersene 2.000 ytl ye mal olucak kadar sorunlumu ? Sizce alınacak arabamı yoksa hiç bulaşmayayımmı ? Maddi durumdan dolayı alacağım arabayı en az 4 - 5 sene kullanmak zorundayım. Sizce beni bu araç bu kadar sene götürür mü ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İlginiz için şimdiden çok teşekkürler...