Cevap: EML 327 MİNİ cihazı
Senin aradigin program multiecuscan ama elm modifiye etmeden ariza siliyormu bilmiorum
Modifiye olmadan silinir cd içindeki programlar okuyup silebiliyor. Okuyan prıogrmaın menusunde clear menüsüde vardır.
Cep telefonunuza yükleyin. Dashcommand ve Torque programlarını kullanıyorum ben. ikisinde de silme işlemi var.
En guzeli andoridde torque pro programi her arizayi silebilirsin
bitane buldum torque pro google ücretli 10,75 tl ücretli olna bu o mu oysa yükleyeyim
forumlarda apk dosyası vardır para vermeyin
bizim forumdada varmıdır varsa nereden bakabilirim hatta link atabilseniz sabahtır uğraşıyorum
Alıntı:
aslam0740 Nickli Üyeden Alıntı
bizim forumdada varmıdır varsa nereden bakabilirim hatta link atabilseniz sabahtır uğraşıyorum
https://yadi.sk/d/vsXREVXj3JqvtR
ben yüklemiştim
Alıntı:
Kadyr Nickli Üyeden Alıntı
eyvallah saolasın. bu çok iyi oldu
arkadaşlar yaptım sonunnda hatta anlatabilirim. eml 327 içinde gelen cd den bütün dosyaları kopya yaptım telefonun hafazasına kaydettim sonra telefondan dosyaya girince ordan yükledim oldu. sonra aşağı indim denedim çalıştı arızayı buldu ama silemedim.
Alıntı:
arkadaşlar yaptım sonunnda hatta anlatabilirim. eml 327 içinde gelen cd den bütün dosyaları kopya yaptım telefonun hafazasına kaydettim sonra telefondan dosyaya girince ordan yükledim oldu. sonra aşağı indim denedim çalıştı arızayı buldu ama silemedim.
neden silemedin
Alıntı:
edll Nickli Üyeden Alıntı
neden silemedin
ya ben yanlış yapıyoruım veya bilemiyorum ya da silmiyor. nasıl silindiğinide tam olrak bilmiyorum. p0481 hatası verdi Cooling Fan 2 Control Circuit Malfunction hata buymuş. araştırıyorum. arıza nerden siliniyor torque pro da bilen bilen birisi anlatırsa çok makbule geçecek
Alıntı:
ya ben yanlış yapıyoruım veya bilemiyorum ya da silmiyor. nasıl silindiğinide tam olrak bilmiyorum. p0481 hatası verdi Cooling Fan 2 Control Circuit Malfunction hata buymuş. araştırıyorum. arıza nerden siliniyor torque pro da bilen bilen birisi anlatırsa çok makbule geçecek
bunu bilen çok arkadaş var. bende beceremiyorum bu işi. bu sayede bende öğrenmiş olurum. alixx kulakların çınlıyordur umarım :)
Arizayi buldugunuz ekranda secenek tusuna basin. Secenekler cikar clear faults gibi birsey vardi ona basin silecektir
Arizayi giderdiniz silmesi mi kaldi yoksa once arizayi silme mi?
arıza silme arızayı gidermedim.
Telefonla uğraşacağınıza cihaz yanında verilen cd nin içine çok pratik programlar var bilgisayar ile silmeyi deneyin. O programlarda clear menüsü var. ancak sizin fan arızası kodunuz var silseniz de hemen geri gelebilir. Fan bağlantılarını ilk olarak bir kontrol etmeniz gerekir. Araç ilk çalıştığında sistemi kontrol eder.
Ben olsam ariza kodu ile ilgilenirdim once.. eger fan ise, isi beklemeye ihmale gelmez..
Komutla eylem arasinda uyumsuzluk olmus ki kod olusmus
Bu arada fan 1.kademe ve 2.kademe testlerini yapabilirsiniz..
Klima acik iken fan devreye giriyor mu takip edebilirsiniz..
Kullandiginiz programi bilmiyorum ama mes yanda altta ariza kodu ile ilgili ek bilgiler de yaziyor ..