Fiat Argo’nun kaputunun altına indiğimizde ise bizi verimli motor seçenekleri karşılıyor. 1.0 litre hacminde 72 beygir ve 1.3 litrelik 101 beygirlik FireFly motor seçeneklerine sahip olan otomobil, otomatik şanzımanlı HGT opsiyonunda ise 1.8 litrelik E-Torq motor ile beraber gelecek.
Şu anda sadece Brezilya için duyurulan Fiat Argo’nun Avrupa pazarında ya da ülkemizde satılıp satılmayacağı belli değil. Punto’dan sonra B-hatchback model gamında boşluk oluşan İtalyan devi, yeni modelini küresel pazarda farklı motor seçenekleri ile satışa sunabilir.
Bence şık olmuş. Umarım kalitedeki basitlik ve kronik sorunlar artık giderilmiştir. Türkiye piyasasına makul bir fiyatla gelip İkinci el piyasası oluşursa güzel satış yapar bence. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Fiyatları ne kadar olur tahmini? 70'den aşağı olur gibime gelmiyor, yüksek fiyat politikası olursa Bravo'dan Egea Hatchback'den farkı kalmaz.
31/05/2017, 19:32
EMRE ALTINOK
Cevap: Puntonun yerini alacak Fiat ARGO
* egea hb in yanlardan bastırılmış arkadan daraltılmışı gibi duruyor.
*klima,cam açma tuşları,simit,simidin üstündeki tuşlar,tablet ekranı bir çok parça eskisi gibi.
* ön göğüs 0 dan tasarlanmalıydı.
*kapılar çekiçle düzeltilmiş gibi duruyor. arabada fazla girinti çıkıntıyı SEVMEM. bakın gp lerimize düz ve sade..
sonunda kule başlarını yağmur oluğundan kurtarmayı başarabilmişler. artık daha zahmetsiz gres yağı basabiliriz. saol fiat.
12/06/2017, 00:24
edll
cruise control göremedim. işin yoksa birde onu taktır direksiyon düğmesine :)
şaka bir yana direksiyon ve klima düğmeleri dikkat çekiyor iç mekanda herşey aynı hemen hemen.
12/06/2017, 00:46
feyzullah
Bu saatten sonra cc olmayan arabayı almam ben. Hoş punto ile devam eden mutlu birlikteliğimiz öyle 3-5 yılda sonuçlanacak gibi görünmüyor. Bakımlar yeni yapıldı.
12/06/2017, 10:37
CanGo48
bence fiat 74 model murat 124 ve şahin, doğan kalıplarını çıkarsın yavaştan üretime başlasın....tasarımlar her geçen gün daha da rezalet..abartı gibi gelebilir ama bedava verseler binmem o derece. Önce içine sinecek aldığın bindiğin araba. Şirketin dusterı var sevmediğim için binmiyorum bile.