Ses Sistemi Önerisi Lütfen ?
Öncelikle Selamün Aleyküm arkadaşlar ben 1 hafta önce 1,3 Multijet punto evo Dynamic modelini aldım. Bana Göre aracın performansı,yakıtı olsun herşeyiyle Süper bir araç ancak tek sıkıntım önceden Audi A3 Kullanan birisi olarak aracın ses sistemi bana çok yetersiz geldi.Net Bir Ses Vermiyor.Akustik Bir Ses İstiyorum.Bilen arkadaşlar varsa nasıl bir sistem yaptırabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim :) Bu arada Arkadaşlar Bagaja Herhangi Bir Hoparlör Taktırmayı Düşünmüyorum.Sadece Mevcut Olan Hoparlörü Değiştirebilirim.
Cevap: Ses Sistemi Önerisi Lütfen ?
Yeni aracınız hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz :) Kendi aracımda Hi-fi ses sistemi mevcut sadece iç kolonları değiştirdim (İç hoporlore ve tiz takımlarına 500 lira verdim ileride anfili sistem yaparım diye ama vazgeçtim ) ve güzel bir ses almaya başladım anfisiz şekilde tabikide daha tecrübeli olan arkadaşlar güzel bir çözüm bulacaklardır size
Öneriniz için Teşekkür ederim
Bnde sizin gibi kapı kolonlarını değiştirmeyi düşünüyorum..Nette ve forumda araştırdığım kadarıyla;
Önlere
Alpine Sxe-1725S (16Cm) Koaksiyal 2 Yollu 220W Hoparlör Fiyatı
Arkalara
ALPINE SXE-1325S 5-1/4 inç 13 cm Koaksiyel 2 Yollu Hoparlör Hoparlör
bunlar iş görürmüş.
Ses Sistemi Önerisi Lütfen ?
Koaksiyel olarak 3 yollu sony f1738 ve arkalara f1338 tavsiye ederim.mediamarktta alpine,pioneer ve sony i dinledim.en iyi sony geldi kulağıma.1 yıldır kullanıyorum
Sent my iPhone using
Guzel bir ses alayim isterseniz eğer, komponent sistem kurmanizi öneririm. Mevcut teyp ile kullanacaksaniz ses kalitesinde kaybiniz olabilir. Krndi kurdugum sistemden ornek vereyim. Aracima pioneer 8650BT model teyp aldim oncelikle. Kaynak saglam olmali ki cikan seste birşeye benzesin. Bluetoothlu olmasida kontrol ve telefon görüşmelerinde destek sagliyor.
Orjinal teybi degistirmem derseniz de teybin arkasina cikislari rca ya ceviren kaliteli olanlarindan modül almaniz gerekecek. Iyi bir 5.1 anfi ile sistemi desteklerseniz pioneer kadar olmadasa guzel ses alirsiniz. Burada sececeginiz komponent hoparlörler cok önemli. Ben sony ve pioneer kombinasyonu yaptim ön arka olarak. Sonyler 16 cm pioneer 13 cm. Daha kaliteli ürünler tabi ki var ama bütçeme uyani sectim. Anfi sony xm n1004 4 kanal ve gtx121LS sony slim bass ile sistemi tamamladim. Arka hoparlörler teypten besleniyor. Önler ve bass anfiden, yani anfiyi 2.1 kullaniyorum. Bu sayede slim bass icin yeterli gücü alabiliyorum. Pioneer teyp alipta Direksiyon tuslari aktif olsun isterseniz yine bunun için uygun modul almaniz gerekecek.
Alıntı:
ecuadorm Nickli Üyeden Alıntı
Guzel bir ses alayim isterseniz eğer, komponent sistem kurmanizi öneririm. Mevcut teyp ile kullanacaksaniz ses kalitesinde kaybiniz olabilir. Krndi kurdugum sistemden ornek vereyim. Aracima pioneer 8650BT model teyp aldim oncelikle. Kaynak saglam olmali ki cikan seste birşeye benzesin. Bluetoothlu olmasida kontrol ve telefon görüşmelerinde destek sagliyor.
Orjinal teybi degistirmem derseniz de teybin arkasina cikislari rca ya ceviren kaliteli olanlarindan modül almaniz gerekecek. Iyi bir 5.1 anfi ile sistemi desteklerseniz pioneer kadar olmadasa guzel ses alirsiniz. Burada sececeginiz komponent hoparlörler cok önemli. Ben sony ve pioneer kombinasyonu yaptim ön arka olarak. Sonyler 16 cm pioneer 13 cm. Daha kaliteli ürünler tabi ki var ama bütçeme uyani sectim. Anfi sony xm n1004 4 kanal ve gtx121LS sony slim bass ile sistemi tamamladim. Arka hoparlörler teypten besleniyor. Önler ve bass anfiden, yani anfiyi 2.1 kullaniyorum. Bu sayede slim bass icin yeterli gücü alabiliyorum. Pioneer teyp alipta Direksiyon tuslari aktif olsun isterseniz yine bunun için uygun modul almaniz gerekecek.
direksiyon tuşları ile alakalı modül nasıl oluyo görsel yada bilgi verebilirmisiniz teşekkürler
Alıntı:
SinanTR Nickli Üyeden Alıntı
direksiyon tuşları ile alakalı modül nasıl oluyo görsel yada bilgi verebilirmisiniz teşekkürler
Ben aracini satan bir arkadasimdan aldim. Montajinida kendisi yapti. Teyp ile direksiyon tuslarinin kullanilmasini sağlayacak küçük bir kutu. Kablo cikislari mevcut. Bu cikislar sayesinde tuslardan gelen sinyalleri teybin anlayacagi dile ceviriyor diye açıklayayım :) tr de mevcut bildigim kadari ile.
Önerileriniz için çok Tesekkur ederim kuzenimin yardımıyla sony ses sistemi yaptirdim.Eskisine gore baya iyi oldugu kadar artik. Son bi soru sormak istiyorum. Aranızda punto modelinin 1.4 Lounge paketini kullanan var mi Kuzenim de punto sahibi olmak istiyor. Ancak dizel sevmedigi icin benzin bakiyor Bu 1.4 yakit ve performansı nasil bilen var mi ?