Acil motor kaputu değişmiş araç alınırmı???
arkadaşlar bi araç buldum motor kaputu değişmiş motor işlem görmemiş airbaglar açılmamış kaza konusunda satıcının da pek bi bilgisi yok ilk sahibi kaza yapmış şuan araç 3.sahibinde sol ön çamurluk boyalı araç temiz 89binde yardımcı olursanız çok sevinirim??
Cevap: Acil motor kaputu değişmiş araç alınırmı???
eğer varsa elinde fotoğraf isteyin hafif bir kazaysa önemli değil bence.
Galericiye pek yanaşmayın hocam, nolur nolmaz. Hepimizin zamanında ağzı yandı bunlardan...
Alıntı:
Arkheon Nickli Üyeden Alıntı
Galericiye pek yanaşmayın hocam, nolur nolmaz. Hepimizin zamanında ağzı yandı bunlardan...
doğru haklısın hocam bende sıcak bakmıorum da ne bilim araç temiz duruo araştırıyim dedim
galeri deyince ben biraz tedirgin oluyorum. Ancak araç hoşuma gitti diyelim tanığım bir yetkili servise veya bir ustaya aracı götürürüm ve iyice kontrol ettiririm, usta al derse alırdım.
Alıntı:
ORS15 Nickli Üyeden Alıntı
galeri deyince ben biraz tedirgin oluyorum. Ancak araç hoşuma gitti diyelim tanığım bir yetkili servise veya bir ustaya aracı götürürüm ve iyice kontrol ettiririm, usta al derse alırdım.
ya işte kaput soru işareti yarattı kaza nasıl olmuş bilmioz satarken zorlanırmıyız??
gri ye baktın hocam :) bizde baktık da km fazla diye vazgeçti arkadaş
Alıntı:
burcinkarabacak Nickli Üyeden Alıntı
gri ye baktın hocam :) bizde baktık da km fazla diye vazgeçti arkadaş
89bine fazlamı dedi bence km iyide kaput sorun:D computeste soktunuzmu
99 binde araç birde dediğin gbi kaput sorunlu
beyaz var bi ona ulaşsak alacağızda sahibine ulaşamıyoruz
km normal, fiyat normal, kaza da normal. azıcık vursan kaput değişiyor zaten(benim arabada da değişmiş ben sorun etmedim). ben olsam sigortacı tanıdık bulur kaza raporuna ulaşmaya calısırım.
airbag acıp acmadıgına bakmak lazım.
Her temiz duran araba güvenmemek lazım tanıdığın bir usta varsa ona göster , ya ekspertız yaptırmanızı tavsiye ederim
İlk öncelikle galerici iyi düşünmek gerekir fakat araba düzgün duruyor vesselam o yaşta araba için normal amma velakin öncelikle plakadan sorgulama yapın sonrasında egerki Fiat bayide tanıdıgınız varsa şasenin yanlış hatırlamıyorsam son 4 hanesinden bakıyorlar oda olmadı sigortacı bir arkadaşın varsa eger aracın geçmişine baktırabilirsin bu işlemlerde bir problem yoksa eger servise sok a-z ye herşeyi çıkar fakat otomatik vitesmiş şanzımana iyi baktır derim sonradan ugraşma
nacizane fikrim alacaksan 26.250 den fazla verme..
hangi ilan hocam sanırım farklı arabalara bakıyoruz
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Eklenti 32389
Bu beni isgillendirdi. Ilave olarak galericileri sevmiyorum tabi ki istisnai satıcılara sözüm yok.
Alıntı:
isot21 Nickli Üyeden Alıntı
Hocam bu aracın hem yolcu, hemde sürücü airbag açmış. Sürücü airbag kapağını tam oturtamamışlar bile. Bu bakımdan bu araçtan uzak durmanızda fayda var. Ayrıca arka bagaj kapağının çizgileri de hiç hoşuma gitmedi, arkadan da oynama var gibi.
Bence işin özü galeri ucuza araba veriyorsa uzak durunuz, hatta galerilerin yakınından bile geçmeyiniz.
Selamlar.
Alıntı:
KaanTs Nickli Üyeden Alıntı
Her temiz duran araba güvenmemek lazım tanıdığın bir usta varsa ona göster , ya ekspertız yaptırmanızı tavsiye ederim
aynen kardeş o arabadan vazgeçtim kafama yatmadı 2011 evo aldım hayırlısıla yarın devri alcam
Hayırlı olur inşallah. Kazasız belasiz
Alıntı:
gorillaz Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olur inşallah. Kazasız belasiz
eyvallah hocam çok sağol