-
Merhabalar,ön konsol şişkinliğini ücretsiz yaptırdım
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım yaklaşık 1 ay önce 2008 model punto aldım alırken bi kıllandım ön konsolda airbag olan kısımda şişiklik vardı expertiz yaptırdım bu araçlar böyle dendi,bende netten araştırma yaptım biraz fiat ücretsiz değiştiriyomuş baktılar tam üç kere gidip geldim 2 ay sonra arayıp olumsuz yanıt verdiler,bende uyuz oldum gittim oto koçtan 2013 model bi tane punto kiraladım 2 günlüğüne 180 tl para verdim,gittim ustama dedim değiştir bu kon solları,dedim lastikleri hatta farlarıda değiştir,ustayada 200 tl attım,benim araba oldu sıfır gibi,kiraladığım aracı gittim geri verdim
-
Ce: Merhabalar,ön konsol şişkinliğini ücretsiz yaptırdım
nasil yani? kiraladiginiz aractan konsol ve farlari sokturup kendi araciniza mi taktirdiniz? hatta lastikleri?
-
Alıntı:
cdogu Nickli Üyeden Alıntı
nasil yani? kiraladiginiz aractan konsol ve farlari sokturup kendi araciniza mi taktirdiniz? hatta lastikleri?
aynen öyle yaptım kerizmiyim ben bide konsol için 3000 tl fiyat çektiler kendi hatalarını benmi ödim
-
Yaptığınızın hırsızlıktan farkı nedir?
2008 model,7 yaşında araba. Elbet kusurları olacak. 2013 puntodan nasıl Grande Punto'ya parça taktınız? Kiralama şirketi nasıl fark etmedi bunu. Far şekilleri farklı en nihayetinde.
Yasal bir şey değil yaptığınız ve mutlaka fark edilecektir.
-
Alıntı:
Yaptığınızın hırsızlıktan farkı nedir?
2008 model,7 yaşında araba. Elbet kusurları olacak. 2013 puntodan nasıl Grande Punto'ya parça taktınız? Kiralama şirketi nasıl fark etmedi bunu. Far şekilleri farklı en nihayetinde.
Yasal bir şey değil yaptığınız ve mutlaka fark edilecektir.
onların yaptığı daha büyük hırsızlık 2 ay uğraştırdılar beni ona saysınlar,usta farlar olmaz dedi ama oldurduk:D
-
ben farklı bir yerden yapmadımki fiatı kim satıyosa onun aracını kiraladım
-
bravo. allah ıslah etsin.
yalnız burayı servisler şikayetler için kontrol eder. olur da görürlerse ayvayı yersiniz.benden söylemesi.
-
Alıntı:
bravo. allah ıslah etsin.
yalnız burayı servisler şikayetler için kontrol eder. olur da görürlerse ayvayı yersiniz.benden söylemesi.
ben araçlarını vermişim ispatlasınlar,teslim alırken kontrol etselerdi:D
-
buradaki yazılarınız direkt ispat işte.
Arkadaş anlamak zor. hırsızlık yapıp bir de onların yaptığı daha büyük hırsızlık demek ne akla ziyan bir harekettir. Kronik bir problem. Bizim forumdan bir kaç kişi de değiştirdi.Öncesinde buraya danışsaydınız size servis tavsiye ederdik. Değişim kararını sağlama ihtimali olan servisler burada konuşuldu. O zaman buraya gelip çok matah bir şeymiş gibi hırsızlık sergisi yapmazdınız. Ne cevap bekliyorsunuz bilmiyorum,tahmin ediyorum gerçi ;
Aferim. :)
-
Alıntı:
buradaki yazılarınız direkt ispat işte.
Arkadaş anlamak zor. hırsızlık yapıp bir de onların yaptığı daha büyük hırsızlık demek ne akla ziyan bir harekettir. Kronik bir problem. Bizim forumdan bir kaç kişi de değiştirdi.Öncesinde buraya danışsaydınız size servis tavsiye ederdik. Değişim kararını sağlama ihtimali olan servisler burada konuşuldu. O zaman buraya gelip çok matah bir şeymiş gibi hırsızlık sergisi yapmazdınız. Ne cevap bekliyorsunuz bilmiyorum,tahmin ediyorum gerçi ;
Aferim. :)
farketmez ispat olsun,ben diğer arkadaşlarda böyle yapsın diyorum kimse parasını kaptırmasın bunlara
-
hırsızlık tavsiyesi mi veriyorsun?
-
ayrıca yazıdaki çelişkiye gel. 1 ay önce punto almışsın. servis seni 2 ay sonra aramış. zamanda mı yolculuk yaptın?
-
Arkadaş trollün dibi.Coşmuşsun bilader sen.
-
Bu ne yaaa bu gibi kişilerin bu forumda yeri yok. Haram helal meselesini bilmiyorzun hiç galiba
Yaptığın düpe düz hırsızlığa giriyor. Birde iyi bir şey yapmış gibi gelip burda yazıyorsun.
-
-
Sıkıyor ya bu döl israfı inanmayın.
-
-
Alıntı:
volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı
Bu ne yaaa bu gibi kişilerin bu forumda yeri yok. Haram helal meselesini bilmiyorzun hiç galiba
Yaptığın düpe düz hırsızlığa giriyor. Birde iyi bir şey yapmış gibi gelip burda yazıyorsun.
+++++++++
-
Bu işi yapan arkadaş kendi beyanıyla suçunu itiraf etmiş.Yazık ki kendi başını ne büyük belaya soktuğunun farkında bile değil !
-