Keşke hakkınızı yasal yollar ile arasaydınız. Adalet birgün herkese lazım ....
Printable View
Keşke hakkınızı yasal yollar ile arasaydınız. Adalet birgün herkese lazım ....
bu yapılan hırsızlıktır. karşı taraf farketmese bile gün gelir bu yapılan başka bir yerden çıkar..
Umarim o araçla boynunuz altında kalmaz. Hirsizligin güzel şekli...
Arkadaş fena kafa yapıcı birşey içmiş :) hayvan gibi şiy yapıyosunuz yaa :D
Sanırım sadece düşünmüş veya hayal etmiş..Pratikte olacak birşey değil..Çelişkilere bir örnekte ben vereyim :) Ücretsiz olmamış..200 lira işilik+180 kiralama=380 tl.. gitmiş..
Çelişkiden sonrasini okumaya gerek duymadim.
Bu adama cevap yazmanız bile gereksiz gerçekte böyle bişey mümkün olmadığı zaten belli konuşmalarından ve daha önce ki mesajlarından arkadaşın canı sıkılmış heralde en iyisi biraz insanları salak yerine koyayım demiş ama kendisinin salak olduğunu unutmuş
Bu yaratık insan değil ya. Bu işin yapıldığına inanmıyorum ama olduysa bildiğin hırsızlık yarın birgün bu yaratık park halindeki araçlardan da parça çalar.
Bence yöneticiler bunu uzaklaştırmalı alenen suça teşvik hırsızlığı özendirme var.
bence konu gerçek değil o yüzden fazla irdelemeye gerek yok ancak şu bir gerçek ki fiat ın bu saçma salak sorunları ve araçlarının arkasında durmaması iyice can sıkıcı bir hal aldı aracı değiştirince bravo almayı düşünüyordum ama artık fiat tan soğudum zaten yeni yaptıkları tek şey 500 serisi onlarda bana hitap etmiyor artık fiat almam her ne kadar multijeti çok sevsemde bagajı küçük olmasa volvo c30 istiyorum ancak eşim tek kapı ve bagaj darlığı için istemiyor bütçeme uygun kaliteli en uygun araç c30 şu anda
arabayı alalı 1 ay olmuş servise göğüs için başvurmuş 2 aydır cevap bekliyormuş
arabanı aldın buraya kaydoldun tamam ne gerek var yalana anlamam
Ziyaaaaaaaa
Eklenti 31791
yapsa yazamazdı...
Anca oyuncak arabanın ön konsolunu değiştirirsin sen , yok bakmamışlar falan filan ulan bu adamlar MAL mı farlardan damı anlamıcak fiat kiralayan yer,
senaryo güzeldi bozdun filmin akışını cem