-
Bu araca bakabilir misiniz
-
hocam tampon çamurluk aralıkları çoğu punto da normal değildir zaten..hafif dokunmalarda da o ayarlar bozulabiliyor onun için ön panele bakmak lazım..
-
aga burdan ne kadar bakarsan bak yanındaki gibi olmaz
-
Sattığım gp'de aynen bu şekilde bi boşluk vardı.. Sıcak havada esneme yapıyodu daha da açılıyodu aralık. Özellikle farların altına bakınca belirgin bi şekilde görüyosunuz. Normal olma ihtimali yüksek ama sadece resimlerden bakarak bişey söylemek zor malesef..
-
Arkadaşlar araç uzakta olduğu için hemen göremiyorum.
Fiyatı özelliklerine göre çok iyi, bana göre 4000 TL ucuz. Tramerde hiç bir hasar kaydı çıkmıyor, sigortacıyada baktırtdım. Yalnız satan yer galeri, niye bu kadar ucuza versin bilmiyorum
-
Hocam aracı galeriden alacaksanız mutlaka yetkili bir serviste raporlu ekspertize sokun 100 - 200TL için kaçıyoruz bazen bu tarz eylemlerden ama hem kaporta durumu hem de kilometre bilgisi (en azından yetkili servis kaydı var mı?, bilgisayardaki tahmini km ne gösteriyor bi bakmak için) açısından yararınıza olacaktır. Babasının hayrına hiç bir galericinin ucuza araç satacağını zannetmiyorum..
-
Hocam aracın km bilgileri 5664 te doğru çıkıyor. Hangi aracı alırsam alayım yetkili serviste ekspertiz yaptıracam yalnız mesafe uzak olduğunda boşuna masraf yapmayayım diye araştırıyorum.
Şöyle bir şey sorayım, araç ağır kaza geçirdiyse mutlaka sigorta kayıtlarında gözükür mü?
-
Hic diri durmuyor uzak durun derim
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
-
-
önden tıklamışa benziyo bu araba, birazda hor kullanılmış gibi. ama yakından görmeden karar veremem siz detaylı altınada baktırın.
-
https://i59.tinypic.com/rhsuw3.jpg
Yanına gitmeye bile gerek yok bence. Kimseyi zan altında bırakmak istemem ama bir de ucuz ve galeriden olması da eklenince yani -.-
-
dostum bu araba komple oynamış şase falan belli yani hiç ama hiç gitme zaman ve para kaybı
-
Teşekkürler arkadaşlar, diğer ilanlardaki araçlara bakıyorum hiç böyle bir durum yok, ondan şüphelendim. 2 aydır punto arıyoruz, aramaya devam ;)
-
kolay gelsin istediğin gibi araba bulmak gerçekten zor ve zaman alıyor.
-
Alıntı:
BrrnMhmmr Nickli Üyeden Alıntı
Hocam aracın km bilgileri 5664 te doğru çıkıyor. Hangi aracı alırsam alayım yetkili serviste ekspertiz yaptıracam yalnız mesafe uzak olduğunda boşuna masraf yapmayayım diye araştırıyorum.
Şöyle bir şey sorayım, araç ağır kaza geçirdiyse mutlaka sigorta kayıtlarında gözükür mü?
Eğer kaza yapan kişi ccebinden yaptırırsa olaya polis sigorta vs karıştırmazsa gözükmez.. Yanlış anlamayın ama araç benim içime çok fazla sinmedi sanki yıpranmış gibi duruyor nası diye sormayın sadece his heralde.. Belki de galeriden olduğu için önyargı bilmiyorum ama ucuz etin suyu kara oluyo malesef.. Yine de detaylı bi ekspertizden hataların kaçma ihtimali oldukça düşük. Mümkünse boya ölçümü yaparken aracın yanında olup sizde değerlere bakın. Ben aracımı alırken aracı kontrol ettirdikten sonra ustaya nası yapıyosunuz ya bu ölçümleri bi göstersene gibi ayaklara yatıp 2. bi ölçümü de yanımda aldırdım tüm değerleri görünce öyle inandım valla :)
-
Arkadaşlar benzinli mi dizel mi tavsiye edersiniz ?
(İkisininde benzer donanım, km, fiyatta olduğunu varsayarak)
-
Araç tırt göküyo. Ellemişler araca
-
Alıntı:
BrrnMhmmr Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar benzinli mi dizel mi tavsiye edersiniz ?
(İkisininde benzer donanım, km, fiyatta olduğunu varsayarak)
Fiyat ve temizlik açısından eşitse kesinlikle dizel lakin fiyat eşit değilse yıllık yaptığınız km göz önünde bulundurularak benzinli veya LPG'li de düşünülebilir. Ben 1.4 77hp benzinli kullanıyorum yakıt tüketimim şehir içi 30-32 krş güncel.. Şehir dışı bu değer 24-26-28krşlara iniyor dizelde ise bunun çok daha altını görmek mümkün. Öte yandan önceki aracım dizeldi 16 TDCI fusion 65000kmde turbo değiştirdim 1700TL veridm. Yani 2.el alırken dizel bazen kötü bir tercih olabiliyor. Tabiki önceki sahibinin kullanımına ve bakımlarının aksatılıp/aksatılmamasına bağlı..
-
Alıntı:
nserkandikici Nickli Üyeden Alıntı
Fiyat ve temizlik açısından eşitse kesinlikle dizel lakin fiyat eşit değilse yıllık yaptığınız km göz önünde bulundurularak benzinli veya LPG'li de düşünülebilir. Ben 1.4 77hp benzinli kullanıyorum yakıt tüketimim şehir içi 30-32 krş güncel.. Şehir dışı bu değer 24-26-28krşlara iniyor dizelde ise bunun çok daha altını görmek mümkün. Öte yandan önceki aracım dizeldi 16 TDCI fusion 65000kmde turbo değiştirdim 1700TL veridm. Yani 2.el alırken dizel bazen kötü bir tercih olabiliyor. Tabiki önceki sahibinin kullanımına ve bakımlarının aksatılıp/aksatılmamasına bağlı..
Hocam yanlış yazmışım Lpgli ve dizel kıyaslaması olacaktı
-
Kmye göre karar verin.Hazır Lpgli araçlar direk kar ettirir Kısa mesafelerde.Lpg montajı, ayar ve işlettirme masrafları malumunuz.Bunları ödemeyeceksiniz ve sadece gaz biraz da benzin atıp bakımını yaptırmak size kalacak.Dizeller biraz daha maliyetli bakım açısından, özellikle turbo sıkıntıları çok eziyetli.
C2105 cihazımdan gönderildi