Fiat Punto Grande 1.4 Fire Dynamic 2006 Model 21.500 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 156671423 dostlar bu araç alınır mı yada ne kadara bırakılırsa alınır?
Printable View
Fiat Punto Grande 1.4 Fire Dynamic 2006 Model 21.500 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 156671423 dostlar bu araç alınır mı yada ne kadara bırakılırsa alınır?
Ben ilanda açıklama yapmayan adamdan araba almam. Zaten arabası temiz olsa yazardı. Telefonla bilgi alınızmış şaka gibi.
Galerici satıyor ama arkadaşın tanıdığı bir yer. Araçta 3-4 parça boya varmış. . Fiyatta da bişeyler yaparız demiş. istediği yere götürüp baktırsın demiş.
Kaza nasıl olmuş o önemli.Şasi numarasından sorgulsyınca ne kadar hasar çıkıyor bu da önemli.Varsa hasar fotoğrafları gerek.Eğer boyalar birbirinden bağımsız yerlerdeyse örneğin. Bagaj, ön tampon gibi alakasız yerlerdeyse düşünülebilir.Ama eğer ön tarafta tampon kaput çamurluklar gibi bir arada bpya varsa tek seferde büyük bi kazaya girmiştir...
Sony Xperia L cihazımdan ile gönderildi.Olası Yazım Hatalarım İçin Özür Dilerim.
Sefa bey bence acele etme. Birsürü temiz araba var. Bütçeniz biraz kısıtlı anladığım kadarıyla. Fakat bekleyinn düşer güzel bi araba.
Bu ilandaki arabayı kolay alırsın ama satarken çok zor satarsın. Yanlış anlamayında lafım size değil ilanlara; ben bu 3 - 4 parça boyalı olayına kafayı takmış durumdayım. Yav mubarek yazsana neresi boyalı yada neden boyandı diye. Dediğim gibi adam arabasına güveniyosa zaten neyi var neyi yok yazıyo.
Dostlar, yarın gidip yüz yüze konuşup her şeyini öğrenip sizlerden yine tavsiye alırım.
Telefonla bilgi alınız nasıl bi ilan verme şeklidir ya :) Şaka bi yana şimdi tüm mesajları baştan okudum hep olumsuz geri dönüş olmuş gibi ama herkes yardımcı olmaya çalışıyo. Ben de malesef olumsuz düşünüyorum ilan veriş şeklinden dolayı. Yine de yüz yüze görüşüp tam bilgi alınca buraya yazarsanız yorum yapmak daha doğru olur.
Kastamonu galericilerden sakın araba alma.... Kastamonuda 10 sene yaşamış biri olarak söylüyorum. (o siyah folyoyu hangi apaci çekmiş o arabaya)
Bu arabayı çok gördüm kastamonuda tavsiye etmem.
Dostlar akşam bakmaya gittik ancak galerici yoktu çalışan bir bayan vardı arac hakkında bilgisi yoktu. Galericiyi tanıyan arkadaşla gittiğim için boya cihazı varmış kendimiz baktık. Arabanın sağ arka 2 kapıda, çamurlukta ve kaputta boya var, kısım kısım boyanmış. 4 tane de hasar var 5664 msj attım. hasarlar çarpma 510TL, 467TL, 231TL,. Görüşleriniz nelerdir arkadaşlar?
Hasar kaydı ucuz çıkmış ama araç sanki sağ ön taraftan yemiş, kapılara kadar gitmiş gibi.Ekspere götürme şansınız ne? Boya testine sokabilir misiniz? Dipnot : galerici götürmesin.Siz götürün nereye gidecekse...
Sony Xperia L cihazımdan ile gönderildi.Olası Yazım Hatalarım İçin Özür Dilerim.
Galeriden araba alınmaz. Ben bir önceki arabamda bunu yaşadım. Çöp arabaları piyasadan ucuza alıyorlar sonra piyasa değerinin az biraz altına millete satıyorlar. Bence sahibinden.com dan başka arabalara bakın derim.
Abi seninki cidden tallihsizlik ya...Çoğu galerici bunu yapıyor...Sadece piyasadan değil, sigorta şirketlerinden alıp toplayanlar da var.Resmen mezar, tabut satıyorlar...Bazıları da çok şanslı, galeriden ucuz fiyata çok güzel araçlar alıyorlar..Var böyle de örnekler..Ben de galeriye sıcak bakmıyorum ama fiyatı iyiyse, kontrol ettirmekte fayda var.Eksper parasına kıymayıp, kontrol ettirmek en iyisi.
Bizim forumda bir sürü satılık araba var bence bir inceleyin nede olsa forumun arabası yamuk yapacak adam olmaz bizde.
Araç benim de hoşuma gitmedi. Şunu da söylemek istiyorum galeriden de alsanız elden de alsanız aracı incelemeden götürüp baktırmadan almayın tanıdığınız da olsa. Dostluk başka alışveriş başka. Hele hele bana güvenmiyor musun diyenle ağzı çok laf yapan adamlardan uzak durun.
Fiat Punto Grande 1.4 Fire Dynamic 2006 Model 21.500 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 156671423
aslında arabayı satan ford bayisi elinde sadece 2. el satılık tek araç bu punto var. takasa kabul etmiş arabayı. expertiz fiyatları ne kadar?
expertiz için 150 200 tl civarı bir ücret alıyorlarmış. Gürkan abi var forumda IZEM geçen sene ondan 180 tl istemişler arkadaş da yeni citroen nemo aldı servis 200 tl istemiş.