Kartal sahil yolundaki feci kaza kamerada
https://www.posta.com.tr/3Sayfa/Habe...ticleID=217353:-(Hurriyet.com.tr'de gördüm çok üzüldüm, araç sanırım fiat grande punto, maalesef kadın sürücü vefat etmiş..Allah rahmet eylesin, kalanlara da baş sağlığı diliyorum.. Lütfen daha dikkatli olalım sevgili arkadaşlar.
KARTAL SAHİL YOLUNDAKİ FECİ KAZA KAMERADA - Hürriyet TV Haber
Güvenlik kamerasına yansıyan kaza sabah saat 07.00 sıralarında Kartal sahilyolu Maltepe istikametinde meydana geldi.Otomobiliyle iş yerine giden Sema Tetik direksiyon hakimiyetini kaybetti.Kontrolden çıkan otomobil önce kaldırıma çıktı ardından yan yatıp sürüklenerek kaldırımdaki elektrik direğine çarptı.Çarpmanın etkisiyle elektrik direği devrilirken sürücü Sema Tetik araç içinde sıkıştı.Kazayı gören diğer sürücüler hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.Sürücüyü sıkıştığı yerden çıkarmak için olay yerine itfaiye ekipleri de sevk edildi.Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Sema Tetik'in hayatını kaybettiği tespit edildi.Polis ekipleri Sema Tetik'in yakınlarına acı haberi verdi.Sema Tetik'in eşi Veysel ve oğlu Aybars telaşlı bir şekilde hurda yığınına dönen otomobilin yanına koştu.Polis ekipleri acılı baba ve oğlunu teselli etmeye çalışırken,Sema Tetik'in ceset torbasını açıp yüzünü gören baba ve oğul gözyaşlarına boğuldu. Ramazan ALMAÇAYIR-DHA-KURGU:Levent SERT