Sizlerden Özür Dilerim Ama Kaşındı
Merhabalar,
Biraz önce eve geldim başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.
1 saat önce iş yerine gitmek için evden çıktım birşey unutmuşum onu almaya gittim.Ve dönüşte Eskişehir yolunda sağdan sağdan ilerliyordum sakin sakin bir de ne göreyim arabanın biri tam köprü altında (armada avm çıkışında) beni sıkıştırıyor.Bir baktım beyaz bir gp dedim yavaşlayayımda geçsin ama nerde ben yavaşladıkça zik zak çizerek hala beni sıkıştırıyor.Bir an arkasına düştüm ve bir baktım malum site stickeri.Çok sinirlendim önüme geçti frene falan basıyor yavaşlatıyor beni geçecem izin vermiyo resmen taciz ediyor.İşte o an başladı dalaşmamız.Ve dört şeritli yola çıktık Eskişehir yolunda Kentpark'a yaklaşıyorduk.Bir an 2.ci şeritten 4.cü şerite geçip millete makas atıp önüne geçtim ve aynılarını ben yaptım 2.ci şerite geçip sıkıştırdım orta refüje ve başladı hızlanmaya yan yana gidiyoruz bir an baktım sağ şeritler boş ve önüne kırdık komple bi baktım 4.cü şerite kadar gitti.Ve işte ondan sonra anladı heralde ve birdaha yanıma gelemedi ama dur deseydi durup dövecektim vallaha.
Herkesten özür dilerim böyle bir durum için ama inanın kendisi kaşındı.Bu konuyu açmamdaki sebep dikkatli olalım demekki bu kişiler bana yaptıklarını forumdan herkese yapabilir.
Saygılar.
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla