geçenlerde benimde başıma gelmişti bmw 116 ile yazmıştım, oluyo ya trafikte allah kazalardan belalardan korusun cümlemizi.
Printable View
geçenlerde benimde başıma gelmişti bmw 116 ile yazmıştım, oluyo ya trafikte allah kazalardan belalardan korusun cümlemizi.
Bu sırf bu sitenin stickerını gördüğü için Harun'a dalaşmış niyeti başka, saçma sapan düşmanlık besliyorlar buraya karşı....
aynı olay 5 dk önce basıma geldi şimdi bende konu acacagım fakat bana dal
aşan grande punto üyesi idi sticker dağıtımı her önüne gelen suursuza verilmemeli forumumuzun adına leke kondurur....
Diger malum site ile açıklama bana düşmez sonuçta bu forumda yönetimden arkadaşlar var ve onlara saygısızlık yapmak istemem.Ayrıca benim yaptığım hiçde yanlış değil o anda yanlızdım ya çocuğum olsaydı ne olacaktı veya sen düşün yanında çocuğun var ve aynı olay oluyor ne yaparsın aikido falan hak getire biz onlardan korkacak insan olsaydık trafiğe çıkmazdık kusura bakmayın.
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Yaşanan olay münferit bir olaydır. Kim olursa olsun olaya böyle bakmak gerekmektedir. Bazı kişileri, toplulukları ve siteleri komple olarak suçlu ilan etmemek gerekir. forum.grandepuntotr.com forum sitesinin hiç bir site, topluluk ile düşmanlığı bulunmamaktadır. Bize yakışanda forum üyeleri ve yönetimi olarak da budur.
Bu yüzden yazdıklarımıza ve yazacaklarımıza dikkat edersek daha iyi olur.
Bu olayon diğer forumla falan alakası yok bence bu şekilde bakmak yanlış.iki forumda da aktifim ve iki forumda da çok sevdiğim abilerim kkardeşlerim var.İki forumdan da bilgi alıyorum, kimseye düşmanlığım kimseye kinim nefretim yok.Olayı "Taraf olmayan bertaraf olur" kısmına kimse getirmemeli diye düşünüyorum.
Haklısınız, üstünüze gelmesi, sizi sıkıştırması haksızlık.Ancak bunu diğer forumun tamamına ithaf etmek te onun yaptığı düşmanlığı göstermektir.Plakasını hatırlıyorsanız rahatlıkla bulabileceğiniz şahısları forumda konu açarak, diğer foruma ok atmak amacıyla kullanmak bence yanlış.
Ancak yaptığının stickerı falan yok.Harbiden burada yazamıyorum ama..., orası ayrı.
C2105 cihazımdan gönderildi
bırakın bu tehlikeli oyunları arkadaşlar,trafikte olmaz böyle işler,sadece önünüze bakın gidin,ufacık olaylar yüzünden ne kendi canınızı ne başkasınınkini tehlikeye atmayın..
Bu kısmı anlayamadım.
Ayrıca benle alakalı bir düşmanlıkları olamaz malum sitenin olsa benim olur.Sonuçta bizler yalanlar üzerine kurmadık hayatımızı bilmem anlatabildimmi;) Ayrıca malum siteye amacım ok atmak değildir ama bu yapılan zamanında da ankara'da yapılmıştır ve malum sitede konusuda açılmıştır açan kişiyide çok yakından tanıyorum.Belki biliyorsunuzdur? Sonuçta o sitede de aktifsiniz.Ben ki o yolda hafta içi sürekli geçiyorum ve malum siteden birilerini gördüğumde kornaya basarak selam veriyorum düşmanlık yerine.
Çok çok geçmiş olsun . Bu tip olaylar ne yazıkki ülkemizdeki kendini bilmez vatandaşlar yüzünden sıklıkla yaşanıyor. Sizleri bilmem ama ben en kısa zamanda aracıma bu tip bi kamera takmayı düşünüyorum.böyle bi olay başıma geldiğinde de kayıt tuşuna basıp polisi arayarak malum şahıstan şikayetci olmak en doğal hakkım
https://www.arackarakutusu.com/?newU...C3%87-KAMERASI
Çok çok geçmiş olsun . Bu tip olaylar ne yazıkki ülkemizdeki kendini bilmez vatandaşlar yüzünden sıklıkla yaşanıyor. Sizleri bilmem ama ben en kısa zamanda aracıma bu tip bi kamera takmayı düşünüyorum.böyle bi olay başıma geldiğinde de kayıt tuşuna basıp polisi arayarak malum şahıstan şikayetci olmak en doğal hakkım
ÇİFT KAMERALI 720P TMS-212 ARAÇ KAMERASI
Adamın sizi sıkıştırmasından bahsettim orda
Olması gereken de o zaten anlatamadım malesef. Hani aynı amaçlardaki iki forum.diğer forum içinden bir kişi bunu yapmış diye özellikle nitelemenin yanlış olduğunu söylemek istedim sadece.yalan dolan üzerine kurulur/kurulmaz bireysel işler ama burda konuştuğumuz toplumsal mevzuatlar.
C2105 cihazımdan gönderildi
Cok gecmis olsun harun. Kimseye uyma ite bulasma, caliyi dolas demis atalarimiz.
Sent my iPhone 6GS
Ama şu da bir gerçek eğer zaten arkadaşın ismini bilsem burda onu yazardım ismini bilmediğim için sticker nereninse onu yazmak zorundaydım.Deşifre etmekse evet ettim bundanda geri çekilmem sonuç yaşanan bir olay var ve herkesin dikkatli olması açısından yazmak paylaşmak istedim.
geçmiş olsun Harun. Millet manyamış iyice. Sukünetini koru salla gitsin kimse.
Her ne kadar yapılanları haketmiş olsa da,malum site falan önemli değil trafikte böyle davranışlara karşılık verilmemesi taraftarıyım.Trafikte yapılan bu davranışlar,sizin değil belki ama hiç günahsız birinin canını bile alabilir.Çünkü yapılan bu hareketler trafikteki diğer araçlarıda tehlikeye sokacaktır.Sizden her ne kadar küçük olsamda abimsiniz ama rica ediyorum bu gibi tahriklere gelmeyelim. https://u1312.hizliresim.com/1j/x/w082s.jpg
malum site malum site yahu adam gibi söyle sitenin ismini .... mi hangisi ? eğer o siteyi diyorsan bence yanılıyorsun bir kişinin yaptığı hatayı koca foruma mal etmen yanlışın alası ayrıca bizim sitemizde de vardır mutlaka trafik magandaları ben kast ettiğin ...... ise üye değilim ama liseli dersen bütün forumu töhmet altında bırakmış olursun ...
Adam gibi söyle derken??? Beni sen tanıyormusun ki adamlığımdan bahsediyorsun hayırdır dostum.Ayrıca o sitenin stickeri varsa o siteyede maal ederim bu olayı kusura bakma.Aynısını sana yapsa gülüp geçecekmisin peki.
Ayrıca diğer siteden menfaatin varmış gibi konuşuyorsun onu çözemedim varsa şayet adam gibi söyleyebilirsin.