Herkes Sıkı Dursun Yılın Bomba Haberi
2 Hafta önce falan Babamın Ankarada gölbaşında işi vardı aracı verdim ve dönüşte kartaşa uğrayıp Sağ ön yolcu airbagındeki şişme ve çatlak için müracat etmesini söyledim. Oda gitmiş bikişiyle görüşmüş garantisi bitmiş pek olumlu cevap alabileceğini sanmıyorum demişler geri geldi.
Sonra FİAT müşteri hizmetlerini aradım dedim böyle böyle... Onlarda sizi en kısa sürede servisin biri arayacak dedi şansıma tekrar Kartaş aradı.
Bugun sabah 10da servise gittim ve beni arayan müşteri ilişkileri kısmındaki hanımla görüştüm. Şansıma denetim departmanından ( yetkili servisleri denetleyen ) bir müdür varmış onada mağduriyetimi bildirdim ve resim çekip yetkili birimlere mail atacaklarını söylediler.
Saat 11 civarı PizzaMALL Umut abinin yanında çay içerken fiat aradı. 444 2 255 li numaradan. Ve olumlu yanıt verip o parçanın değişeceğini hiç bir ücret ödemeyeceğimi taahhüt ettiler. Servisten size dönüş yapılacak dediler ama ben merakımdan servisi aradım.
Sürecin biraz karışık oldugunu söyleyip siz rahat olun o parça değişecek dediler tahminen 3 haftaya falan bitmiş olacakmış ama aracım galiba 4-5 gün yatacak orda.
Bu konuda mağduriyeti olanlar müşteri ilişkilerini aramayıp direk Fiat yetkili servislerine arkadaşımınkini değiştirdiler sizde ilgilenin deyip beni örnek gösterip ilgi beklesinler. Aracım 2007 model ve 2006 eylülde trafiğe cıkışlı yani garanti maranti yok ortada fakat bu bir imalat hatası oldugu kesin...
Not : Aracın ilk sahibi olmanız şart ve aldığınız servise fiatı aramadan gidebilirsiniz. Terslik cıkarsa fiatı aramanızı öneririm.
Not Not Not : bu sorundan dolayı mağdur olan ve mağduriyetini benim sayemde gideren varsa hediyemi isterim göğüs yani 3200 TL :D :D
Ynt: Herkes Sıkı Dursun Yılın Bomba Haberi
Aracin 3 sahibiyim.1 ay once fiat ile gorustum.sonuc olumlu cikti ve parca geldi.cuma degisim yapacaklar.
GT-I8190 cihazımdan 2 ile gönderildi