Yaklaşık iki ay önce 2007 model dinamik puntomun yolcu airbag kısmında serit şeklinde belli belirsiz çizik meydana geldi ve o yer hergün biraz daha büyüyerek çatladı hemen servise gittim ve 2007 model 75.000 km de aracın göyüsü nasıl çatlar die sordum neyseki aracım servis bakımlı olduğundan ve serviste çalışan personelleri tanıdığımdan hemen resimlerini çekip bunu fabrikayla görüşecez dediler. Eve geldiğimde bende hemen fiat'a mail attım 2 saat geçmeden dönüş gerçekleşti aracınız servis bakımlı olduğundan müşteri memnuniyeti açısından komple ön göyüsün değişeceğini söylediler. Kısa kesiyorum netice aracımın ön göyüsü sıfır ile değişti...( Müşteri memnuniyeti açısından )
bunları zamanında bize söyleseydiniz iyi olurdu
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz!M.K.Atatürk
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri